Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 25 okt 2017

Dit zijn de leukste Halloween feestjes waar je dit jaar naartoe kunt gaan

Het duurt nog even totdat het officieel Halloween is, maar veel feestjes worden de komende dagen al in dit thema gehesen. In het hele land kun je wel ergens dansen terwijl een of andere zombie je de stuipen op het lijf jaagt. Als je zin hebt om een spannende avond tegemoet te gaan, dan hebben we hier een kleine greep uit de totale feestcollectie voor je.

Cantina Halloween Special in Amsterdam

De marktkantine in Amsterdam staat op vrijdag 27 oktober helemaal in het teken van Halloween. Het wordt spooky en bibberen, aldus de organisatie. Meer informatie over het feestje lees je hier.

Halloween Party at Annabel in Rotterdam

In Rotterdam gaat het donderdag 26 oktober helemaal los bij Annabel. Lekker griezelen en dansen met de fijne deuntjes van onder meer Kris Kross Amsterdam op de achtergrond. Nice! Lees hier alles wat je wil weten over het feest.

Damsko Halloween Thriller: Be afraid in Amsterdam

Als je niet per se houdt van griezels, dan is dit feestje misschien wel wat voor jou. Aanwezig zijn onder meer gemaskerde showgirls en circusartiesten. En natuurlijk de lekkerste dj’s om er een fantastische avond van te maken. Damsko Halloween Thriller staat gepland op zaterdag 28 oktober bij Het Sieraad in Amsterdam.

Halloween bij Club Kokomo in Groningen

In het noorden van het land is er onder meer een feestje bij Club Kokomo. De mannen van Puinhoop Kollektiv gaan ervoor zorgen dat het een vet feestje wordt. Ook chill: je hebt geen kaartjes nodig. Het feestje vindt plaats op zaterdag 28 oktober.

Wtf/drumandbass in Nijmegen

Volgende week zaterdag kun je in Nijmegen een feestje bouwen bij Doornroosje. Als je van drum and bass houdt, dan is het al helemaal een feestje voor jou. Op de Facebookpagina van het event vind je alle informatie die je nodig hebt.

Vunzige deuntjes in Halloween sfeer in Haarlem

Vunzige deuntjes wordt dit keer een feest met een spooky en griezelig thema. Maar wel, zoals gewoonlijk, met de lekkerste nummers om op te dansen. De Halloween-editie vindt plaats bij Patronaat Haarlem en wel op zaterdag 28 oktober. Check snel alle informatie en scoor een ticket.

Crazy, Sexy, Cool Halloween Festival in Rotterdam

In Rotterdam kun je met Halloween het beste naar het Zuiderpark gaan. Als je het in ieder geval fijn vindt om deuntjes van onder meer The Partysquad, Jayh, Johnny 500, Dyna en Jonna Fraser in je oren te horen. Ook kan er even gestamd worden met Paul Elstak. Voor ieder wat wils, daar in Rotterdam. Lees hier alle info.

Halloween Festival in Utrecht

Ook TivoliVredenburg in Utrecht viert feest met Halloween. Kettingzagen, reageerbuisjes en tarotkaarten zijn all over the place, net zoals de fijnste muziek. Feesten doe je op zaterdag 28 oktober en kaartjes scoor je hier.

Freaky Circus in Breda

Duik in de duisternis tijdens Freaky Circus bij de Graanbeurs in Breda. Genres als Techno, Techhouse en Italo Disco komen voorbij en ook circusartiesten in verschillende soorten en maten zijn aanwezig. Als je zin hebt in dit feestje, lees je hier alle overige informatie.

Waar sta jij dit jaar te bibberen van de schrik?

Laat je hier alvast inspireren voor je kostuum: Dit zijn meest sexy en frightening Halloween tutorials van 2015

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste Halloween feestjes waar je dit jaar naartoe kunt gaan
Sluiten