Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 mrt 2017

Dit zijn de overige drie namen van Adam Zkt. Eva en het was het wachten waard

Het was al bekend dat Cassius Verbond, Tony Wyczynski en Chaira Borderslee mee zouden doen aan Adam Zkt. Eva, maar het wachtten was nog op de drie overige BN'ers die met de billen bloot gaan. Gelukkig hoeven we niet langer te fantaseren, want dit zijn de laatste drie BN'ers die je naakt kan verwachten.

En het zijn weer drie interessante BN’ers. Zwemster Inge de Bruijn, Keeping Up With The Balkjes vriendin Kasia Dolkowska en acteur Curt Fortin zijn de laatste drie die zich aangemeld hebben om een nieuwe liefde te vinden op een onbewoond eiland in hun birthday suit.

De laatste drie

Vorige keer werd er al gesproken over een Olympische sporter die mee zou doen aan het programma en dit blijkt inderdaad waar. Het is Inge de Bruijn die voor Adam Zkt. Eva het zwembad inruilt voor een tropisch eiland. Altijd al benieuwd wat er onder dat zwempak zat? Dan wordt dit de openbaring.

Last night at #missnederland #2016 ? @edwinsmulders

A post shared by @ingedebruijn7 on

Kasia Dolkowska kennen we van de realityserie Keeping Up With The Balkjes. Ook haar fitgirl body zal je aankomend seizoen kunnen bewonderen op het strand.

Happy valentine day ? #valentineday

A post shared by Kasia Dolkowska (@kasiadolkowska) on

En de laatste man die mee zal doen is Curt Fortin. Hij is onder andere bekend uit Het Huis Anubis, Voetbalvrouwen en als presentator van Top of the Pops. Fortin is van Arubaanse afkomst en wij verwachten veel lekkers onder de kleren. De sportschool selfies liegen hier overigens ook niet om.

Take care of that body. U only have ☝?! #staystrong #stayfit #gym #malemodel #actor #love #life #entertainment

A post shared by Curt Fortin (@curtfortin) on

Meld je hier snel aan om met één van de zes BN’ers op een naakte date te gaan.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Love Island is een fantastisch tv-programma en we willen het nú in Nederland

Reageer op artikel:
Dit zijn de overige drie namen van Adam Zkt. Eva en het was het wachten waard
Sluiten