Life 1 jan 2018 Joke-Jiers Botma

Dit zijn de redenen waarom aantrekkelijke mensen zo aantrekkelijk worden gevonden

Vaak is het een gevoel, de reden waarom je iemand aantrekkelijk vindt. Je kan er op één of andere manier nooit je vinger opleggen waarom hij of zij zo aantrekkelijk is. Maar tóch is het zo dat al die aantrekkelijke mensen een aantal dingen gemeen hebben en wij verklappen ze voor je:

Ze behandelen iedereen met respect

Aantrekkelijke mensen behandelen iedereen met respect. En dat maakt ze automatisch aantrekkelijk. Of ze nou een superster tegenkomen, hun oude buurman, of zelfs het nieuwe vriendinnetje van hun ex. Ze zullen altijd iedereen, maar dan ook iedereen behandelen met respect. Dit betekent uiteraard niet dat ze iedereen even aardig vinden. Maar respect staat los van je eigen meningen en gevoelens bij een bepaald persoon. Respect gaat in hun ogen voor alles. Bovendien geloven ze heilig in de gedachte dat je iedereen zo moet behandelen als je zelf ook behandeld wilt worden.

Ze kunnen mensen goed lezen en zich aanpassen

Aantrekkelijke mensen bezitten de gave dat ze snel door hebben hoe iemand is. Wat voor persoon hij of zij écht is. Daardoor kunnen ze zich makkelijk aanpassen in gesprekken en zullen ze nooit iemand overrulen. Als ze merken dat iemand anders dat wel zal doen, zullen ze ook hun mannetje staan. Aantrekkelijke mensen hebben snel door wat hun plek is in een bepaalde groep en wat ze wel en niet tegen bepaalde mensen kunnen zeggen.

Ze doen niet aan small talk

Aantrekkelijke mensen doen niet aan small talk om maar zoveel mogelijk mensen te kennen in de stad. Ze houden niet van vluchtige contacten. Daarom zullen ze, zodra je met ze in gesprek zijn, je geïnteresseerde vragen stellen. Ze zijn namelijk écht geïnteresseerd in wie je bent en wat je bezig houdt. Als je ze weer tegenkomt weten ze nog wie je bent. Dat is ook niet gek, als je nagaat dat ze namelijk échte gesprekken met je hebben gevoerd in plaats van een gesprek wat niet verder kwam dan ‘Hey! Hoe is het?’.

Ze doen niet te hard hun best

Aantrekkelijke mensen doen niet te hard hun best om iets te zijn wat ze niet zijn. Maar ook niet om aardig gevonden te worden. Ze zullen zichzelf nooit voorbijgaan. Ook zullen ze niet ongepast gaan verkondigen over wat ze allemaal wel niet bereikt hebben in hun leven. Ze hebben die praatjes simpelweg niet nodig.

Ze zien verschil tussen meningen en feiten

Aantrekkelijke mensen zijn de beste personen om een eerlijke discussie mee aan te gaan. Ze kunnen namelijk feiten en meningen makkelijk van elkaar onderscheiden. Of het nou over politiek, milieu, geloof, eten, mode of liefde gaat. Ze zullen altijd een mening respecteren als een mening en een feit zien als een gegeven. Zo stellen ze zich op en zullen je daarom nooit aanvallen in discussies.

Ze zijn authentiek

Aantrekkelijke mensen zijn authentiek. Dit betekent simpelweg gezegd ‘echt’. Ze zijn wie ze zijn en ze laten dat ook zien. Als ze iets voelen dan voelen ze dat. Als ze iets echt niet willen doen, dan doen ze het niet. Hierdoor stralen ze veel vertrouwen uit en weet de omgeving wat ze aan die persoon hebben. En niets aantrekkelijker dan dat.

Ze hebben altijd een reden om het leven te omarmen

Aantrekkelijke mensen hebben vaak een glimlach op hun gezicht. Ze lijken altijd tevreden te zijn met het leven wat ze leiden, en anders halen ze wel geluk uit de dingen die ze wél hebben. Ze stralen geluk uit en dat is iets waar iedereen zo dicht mogelijk bij wil zijn.

LEES OOK: Waarom herinneringen écht voor geluk zorgen en spullen niet

Reageer op artikel:
Dit zijn de redenen waarom aantrekkelijke mensen zo aantrekkelijk worden gevonden
Sluiten