Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 sep 2014
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn dé redenen waarom seks op de eerste date voor een afknapper kan zorgen

Ook wij hadden nog steeds geen antwoord op de vraag of het nou wel of niet oké is om op de eerste date seks te hebben. Daarom hebben wij uitgezocht waarom het voor een afknapper kan zorgen. Goed om in je achterhoofd te houden als je op het punt staat om met hem mee naar huis te gaan na een eerste date. 1. Als je direct op de eerste date seks met hem hebt dan geeft hem dat de indruk dat je dit altijd doet op alle eerste dates die je ooit hebt gehad.

2. Hij krijgt het gevoel dat hij je zonder moeite in bed heeft gekregen. Mannen jagen graag, in dit geval ben jij de prooi. Hij wil een gevoel van trots krijgen als hij zijn prooi heeft veroverd. Hoe makkelijker dat ging, hoe minder groot de euforie. De uitdrukking ‘hard to get’ is er niet voor niets.

3. Als je op de eerste date al ergens een drankje hebt gedaan, heerlijk hebt gegeten, cocktails hebt gedronken en ook nog eens bij elkaar in bed bent beland, wat blijft er dan nog over voor de tweede date? Gevalletje ‘veel te vroeg gepiekt’.

4. Waarschijnlijk ben je al bekend met het feit dat vrouwen een emotionele connectie voelen na de seks. Maar wist je ook dat we ons daar naar gaan gedragen? De man voelt deze emotionele band nog niet, jij wel. Jij kan daardoor needy overkomen. En als je hem nog maar net hebt ontmoet zal hij denken dat dit je normale gedragspatroon is. Let maar op hoe snel hij de deur uit glipt.

Reageer op artikel:
Dit zijn dé redenen waarom seks op de eerste date voor een afknapper kan zorgen
Sluiten