Dit zijn de tekenen dat jij ongelooflijk goed bent in lui zijn

Lui zijn is een talent. Maar als jij nou ook nog eens lui én efficiënt tegelijkertijd bent is kunnen wij jou helemaal getalenteerd noemen. Weet jij hoe je dingen voor elkaar krijgt door er minimale moeite in te steken? Dan herken je hoe dan ook deze geniale dingen die alle luie doch efficiënte vrouwen doen:

1. Je WhatsAppt niet maar stuurt ingesproken voicenotes

Het kost je namelijk veel te veel tijd om dat hilarische verhaal helemaal te typen. Bovendien is een verhaal veel makkelijker te begrijpen als het gesproken is. Het gaat allemaal om intonaties en die kan jij als geen ander. WhatsAppen doe je tot een maximaal aantal woorden, stuk of vijf.

2. Je koopt alleen maar kleding online

Je ligt met je avondmaaltje, die overigens ook is besteld en bezorgd, leuke kleding te scoren online. Waarom zou je in hemelsnáám op de stad in gaan om alle winkels in te gaan waar nog honderden mensen zijn? Veel te veel moeite. Nu kun je ook in ieder geval in alle rust uitzoeken wat jij wilt en ondertussen een dutje doen. Lui maar efficiënt tegelijk. We geven je geen ongelijk.

3. Je telefoon is altijd op standje speaker

Omdat je simpelweg heel vaak in bed ligt in je vrije tijd en het te veel moeite vindt om je mobiel tegen je oor aan te doen als je een uur met je bestie aan het bellen bent. Efficiënt ben je zeker want je belt zelfs met je lover als je onder de douche staat thanks to your speaker minded decision. Dat zijn er maar weinig, dat weten we allemaal.

4. Je doucht ‘s avonds of direct als je uit je werk komt

Want jij gaat écht niet ‘s ochtends eerder opstaan omdat je je haar nog moet wassen, drogen en in model moet brengen. Jij doet dit veel liever ‘s avonds of zelfs direct als je uit je werk komt. Zo kun je de volgende ochtend langer in bed liggen en op je dode gemak naar het werk gaan. Je vraagt je elke keer weer af waarom niet meer vrouwen dit doen.

5. Je gaat de hele week bij vriendinnen of familie eten

Het vergt even wat inspanning om het allemaal rond te krijgen maar jij bent er een ster in om de hele week ergens anders te eten. Je hoeft daarom niet te koken en je eet de hele week gevarieerd. Bovendien heb je direct ook weer even je vriendinnen en je familie gezien. Ook wel belangrijk.

6. ..en dit doe je ook met je vervoer

Je krijgt het elke keer weer voor elkaar om mee te rijden met iemand. Als jullie uitgaan zit je standaard achterop de scooter bij een van je vriendinnen. Holadiyee, je kan dronken worden en je wordt ook nog eens van A naar B vervoerd in rap tempo. That’s how you like it.

7. Je vakantieverblijf is boven een pizzeria en naast de metro

Jij vindt het niet meer dan logisch. Waarom zouden we twintig minuten gaan wandelen om naar een pizzeria te gaan als je er ook boven kunt wonen? En om nou verder dan vijf minuten naar een metro te lopen vind je helemaal idioot. Allemaal zonde van je spaarzame tijd en energie. Inderdaad.

8. Je snoer van je oplader is een anderhalve meter lang

Want je wilt natuurlijk als je in bed ligt, of waar je je ook bevindt, je mobiel kunnen gebruiken terwijl ‘ie tegelijkertijd wordt opgeladen. Zo heb je én batterij én direct contact met iedereen wie je maar wilt. Mensen vragen je ook elke keer vol bewondering waar je zo’n lang snoer koopt.

Heb je er ook zo’n hekel aan om je bed op te maken ‘s ochtends?

Dit is wel een hele goede reden om het nooit meer te doen. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Dit zijn de tekenen dat jij ongelooflijk goed bent in lui zijn
Sluiten