Dit zijn de tips waarmee je wimpers ongelooflijk lang zullen lijken (of echt langer van worden)

Een grote oogopslag is sexy, onschuldig en prachtig tegelijkertijd. Als je lange wimpers hebt zullen mannen hun ogen niet van je af kunnen houden, vrouwen bewonderende complimenten maken en je baas zal alles goed vinden wat je voorstelt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je het zelf schitterend vindt. Met deze tips krijg je eindelijk de lange wimpers waar je van droomt.

Kleur je waterlijn aan de bovenkant in

Als je de waterlijn aan de bovenkant van je oog inkleurt zullen je wimpers al een stuk langer lijken. Kies bijvoorbeeld een zwart kohlpotloot. Zo lijken je wimpers voller én ze lijken eerder te beginnen, waardoor iedereen denkt dat jij super lange wimpers hebt.

Gebruik een wimperkrultang

Je wimpers kunnen nog zo lang zijn, als ze recht naar voren staan, ziet niemand het. En dat is zonde, toch?

Gebruik daarom altijd een wimperkrultang, zodat je wimpers naar je wenkbrauwen rijken in plaats van recht vooruit.

Belangrijk: gebruik je wimperkrultang vóórdat je mascara aanbrengt. Anders heb je het risico dat je wimpers aan je tang blijven plakken en ja, dan ben je nog verder van huis.

Nog een bonustip: verwarm je krultang me een föhn. Zo blijven je wimpers beter mooi gekruld gedurende de dag.

Kies een goede mascara

Die geschikt is voor jouw wimpers. Heb je korte wimpers, kies daar dan een mascara voor. Heb je wimpers met weinig volume, dan is het slimmer om daar een mascara voor te kiezen. Kijk ook naar de soorten borsteltjes, die hebben allemaal een andere functie.

7 x verschillende mascaraborsteltjes en welk borsteltje je gebruikt voor welke look

En overweeg waterproof

We weten het, die is veel moeilijker te verwijderen, maar er is ook een groot voordeel. Naast dat het blijft zitten als je door de regen fietst of in een zwembad plonst natuurlijk. Namelijk: je wimpers blijven beter rechtop staan.

Breng het strak aan

Zigzaggen doen we allemaal wel eens, maar dat is vanaf nu verboden. Daar krijg je namelijk alleen maar spinnenogen van en je wilt juist verleidelijke Bambi kijkers.

Wiebel een klein beetje als je het borsteltje bij de wortels van je haartjes aanbrengt. En maak dan een vloeide beweging omhoog. Laat even drogen en breng eventueel nog een laagje aan. Als je een echt grote oogopslag wilt. (En dat wil je).

Denk na over een wimperserum

Dat kost vaak een boel, maar dan heb je ook wat. Een wimperserum waar de Beautify redactie fan van is is Revitalash Advanced. Je gebruikt het iedere avond voor je gaat slapen en zult merken dat je wimpers écht langer worden.

En nu even knipperen met je ogen en je krijgt werkelijk álles voor elkaar.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: MAC lanceert 24 nieuwe lipstickkleuren en ze zijn super intens

Reageer op artikel:
Dit zijn de tips waarmee je wimpers ongelooflijk lang zullen lijken (of echt langer van worden)
Sluiten