Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 22 jul 2016

Dit zijn ideale posities voor seks met een kleine penis

Niet alle mannen hebben een monster in hun broek zitten, net zo min als dat niet alle vrouwen gigantische tetters hebben. We zijn allemaal anders en dat is prachtig. Maar het hebben van een kleine penis kan toch voor wat problemen zorgen in bed, tenzij je de juiste posities kent.

Het hebben van een kleine penis is voor veel mannen onwijs gênant. Tenminste, dat vinden zij zelf vaak. Maar er zijn genoeg mannen op aarde met een kleine vriend die willen dat jij evenveel van seks met hen geniet als van seks met minder klein geschapen mannen.

1. Een kussen onder je billen

Door je heupen te verhogen kan hij dieper penetreren. Jij zit dichterbij zijn heupen met jouw heupen, wat ervoor zorgt dat hij er minder makkelijk uitschiet. Ook is hij beter gepositioneerd om bij je G-spot te kunnen. Als je een kwartslag draait en met je onderste been tussen zijn benen zit (soort schaarbeweging) kan hij niet alleen goed penetreren, maar kan hij ook een beetje schuren en dat is altijd fijn.

2. Met je benen in zijn nek

Deze positie is voor de lenige dames. Met je benen rechtop de lucht in zodat je hetzelfde effect creëert als met het kussentje. Jullie heupen zijn dichter bij elkaar op deze manier. Ook oogt het lichtelijk pornografisch en dat vinden die mannen alleen maar leuk.

3. Speelgoed erbij pakken

Speelgoed erbij halen is niets om je voor te schamen. Hij wil tenslotte dat jij tevreden in slaap valt aan het einde van een goede seks-sessie. Gebruik een dildo of vibrator om er zeker van te zijn dat jij klaarkomt en maak het af met de posities die het beste voor hem werken. Maak het speels en heb plezier met seks, zo genieten jullie er beiden meer van.

4. Bovenop zitten

Dit is uiteindelijk de beste optie wat standjes betreft. Jij hebt hierbij alle controle. Laat hem je heupen vasthouden en beweeg van voor naar achter, in plaats van op en neer. Zo voorkom je dat hij eruit schiet en schuur je tegelijkertijd.

It’s not the size of the boat, it’s the motion of the ocean

Reageer op artikel:
Dit zijn ideale posities voor seks met een kleine penis
Sluiten