Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 dec 2017

Dit zijn de 7 leukste kerstfilms die je oneindig vaak wil kijken

Sommige kerstfilms heb je misschien wel zo vaak gezien dat je er niet meer aan kan denken. Grote kans dat je dat hebt bij alle delen van Home Alone. Maar andere films die zich afspelen tijdens de feestdagen zijn zo leuk dat we ze oneindig vaak kunnen kijken. En willen kijken.

Het is heerlijk om een kerstfilm weg te kijken rond de feestdagen. En deze films kunnen we op ieder moment van het jaar kijken.

1. A Christmas Prince

Stel je voor, je gaat op een werktripje en komt daar ineens de liefde van je leven tegen. En hij is ook nog eens prins, of zelfs bijna koning. Holy, wat een wending krijgt je leven dan? Nou, dat zie je in deze film.

2. The Holiday

Een klassieker onder de kerstfilms is toch wel The Holiday. We volgen het ellendige liefdesleven van twee bekende dames. Uiteindelijk loopt het natuurlijk wel goed af. Ging het in het echte leven ook maar zo.

3. The Night Before

Een reünie plan je om mensen weer te zien die je al een tijd niet gezien hebt. En dat weten de mannen van The Night Before ook. Zij plannen iedere kerstavond een uitje met z’n drieën en je raadt het al; het loopt sowieso uit de hand.

4. Mannenharten

Mannen hebben ook een hart, blijkt uit de film Mannenharten. In winterse sferen volgen we verschillende koppels en vrijgezellen die wat lopen te struggelen op liefdesgebied. En als je ‘m hebt gekeken, kun je meteen door naar het tweede deel.

5. Bad Moms 2

De eerste versie van Bad Moms was al geweldig, maar de tweede versie doet er nog even een schepje bovenop. Want de moeders hebben het ontzettend druk rond de kerst. Hilarische taferelen gegarandeerd.

6. El Camino Christmas

Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. En al helemaal als je het niet verwacht. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar je echte vader die je nog nooit gezien hebt. Altijd leuk om te kijken.

7. The Royal Christmas

Wat als je een fantastische man hebt leren kennen die achteraf prins blijkt te zijn? Lijkt fantastisch, is het niet helemaal voor deze dame. Maar uiteindelijk lijken de twee helemaal voor elkaar gemaakt te zijn.

En in dit lijstje staan ook nog een paar leuke films: Dit zijn de 8 allerleukste Kerstfilms die je elke Kerstmis wéér wilt zien

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 leukste kerstfilms die je oneindig vaak wil kijken
Sluiten