Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

DIY: met deze 3 simpele stappen maak je de beachy waves van Emily in Paris

Natuurlijk hebben we allemaal Emily in Paris al gezien (zo niet, dan is het een échte aanrader). Je kan niet om Emily (Lily Collins) haar stijl heen. Ze ziet er elke aflevering weer geweldig uit. Heb je ook gemerkt dat haar haar altijd perfect zit?

Met deze drie simpele stappen maak je de beachy waves van Emily in Paris na. Oui, oui, dat willen we wel.

DIY: beachy waves van Emily in Paris

De krullen die Emily heeft in de serie zien er onwijs goed uit. Het zijn zachte krullen, die net nog genoeg slag hebben, maar er niet gemaakt uitzien.

Met deze drie stappen krijg jij het ook voor elkaar:

1. Gebruik haarspray – al van tevoren

Voordat je begint met krullen, moet je je haar voorbereiden. Geef het haar wat textuur, op deze manier blijven de krullen een stuk beter zitten. Verdeel je haar in verschillende delen en doe er dan per deel haarspray in. Deze stap is essentieel om de beachy waves van Emily te kunnen creëren.

2. Föhnen de haarspray droog

Droog de haarspray met een föhn. Als je de haarspray niet eerst laat drogen voordat je je krultang erin zet, krijg je hele andere krullen. Het haar moet volledig droog zijn voor dat je aan de slag gaat met een krultang om de beachy waves te maken.

3. Gebruik daarna je krultang

Voor de beachy waves van Emily in Paris heb je een krultang nodig met een diameter van ongeveer drie centimeter. Eerst moet je bepalen tot hoe hoog je de krullen door wilt laten lopen. Daarna verdeel je je haar weer in verschillende delen. In dunnere delen maak je strakkere krullen. In de delen met meer haar maak je lossere krullen. Let erop dat je de krullen altijd van je gezicht af krult.

Op deze manier werkt je je hele haar af. Daarna kan je je handen of een dikke ronde borstel gebruiken om de krullen een beetje uit te kammen. That’s it, nu heb je beachy waves net als Emily in Paris.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

Nog meer Emily in Paris?

Reageer op artikel:
DIY: met deze 3 simpele stappen maak je de beachy waves van Emily in Paris
Sluiten