Renée
Renée Life 10 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Tijd voor een DIY’tje! De meubels uit de nieuwe IKEA catalogus kun je nog leuker maken met de volgende hacks

Goed nieuws voor alle interieur lovers, want de IKEA 2020 catalogus is uit. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een tripje naar je favoriete Zweedse keten. Op de meubels uit de catalogus kun je namelijk heel wat leuke DIY projecten loslaten.

Omarm je inner creatieveling en ga aan de slag met de volgende projecten. De meubels uit de IKEA 2020 catalogus kun je namelijk heel eenvoudig nóg leuker maken. Het is het super makkelijk om de volgende DIY projecten op te pakken.

De leukste hacks voor de meubels uit de IKEA 2020 catalogus

Wil je jouw ietwat basic IKEA meubels pimpen? Dan zijn de volgende projecten vast iets waar je je in vast wil bijten. Nodig een vriendin van en maak er een gezellige dag van. Hierna gaan jullie sowieso content naar huis:

DIY meubels uit IKEA 2020 catalogus
IKEA

1. Geef je MALM kast een kleurtje

Men neme een MALM kast en een pot verf. En tada, je saaie MALM kast heeft ineens een heel ander uiterlijk gekregen. Koop meteen mooie deurknoppen om je MALM al helemaal een chique uitstraling te geven. Nog een pro tip: koop ook een mooie knoop voor aan de zijkant van de kast. Kun je meteen je tas ophangen.

ikea burvik hack met de ikea catalogus 2020
IKEA

2. Geef je Burvik tafeltje een andere look

De Burvik uit de IKEA 2020 catalogus kun je eenvoudig nóg leuker maken. Wikkel bijvoorbeeld touw om de poten om het een natuurlijke look te geven. Je Burvik is zo ineens een veel leukere tafel geworden.

nikkeby IKEA 2020 catalogus
IKEA

3. Pimp je Nikkeby kast

De Nikkeby kast uit de IKEA 2020 catalogus is al een parel op zich. Maar je kunt ‘m nóg leuker maken. De kleur zouden we niet per se veranderen. Wat je wel kunt doen is houtjes of pinnen in de gaten steken. Daar hang je vervolgens een plantenbakje aan, waardoor je huis nog groener wordt.

ekolsund diy
IKEA

4. Vervang de stof van je Ekolsund fauteuil

Het is zonde dat de Ekolsund fauteuil alleen maar in oudroze en grijs verkrijgbaar is. Wil je liever een andere kleur? Prima, de hoes is namelijk afneembaar. Koop vervolgens textielverf in een kleur naar keuze, gooi het in de was, et voilà.

Moppe hack ikea
IKEA

5. Verf je Moppe kastje

Heb je nog ergens een Moppe kastje staan? Dan schreeuwt ‘ie gewoon om een likje verf. Met beits maak je jouw Moppe een stuk donkerder, maar je kunt ook voor verf gaan. Werk met patronen (zoals stipjes) om je kastje al helemaal een nieuwe look te geven.

Meer over interieur:

Reageer op artikel:
Tijd voor een DIY’tje! De meubels uit de nieuwe IKEA catalogus kun je nog leuker maken met de volgende hacks
Sluiten