Do of don’t? Een chip in zijn penis om te checken of hij vreemdgaat

Het is een afschuwelijk idee dat je lover vreemd zou gaan. Je kunt niets anders dan hopen en vertrouwen dat hij je trouw blijft. Maar wat als er een manier was om het zeker te weten? Wat als er een manier was om een melding te krijgen als je man seks heeft met een ander? Zou je dat willen?

Een bedrijf beweerde in november uit te komen met een product om vreemdgaan te voorkomen. Of in elk geval een product waardoor de vreemdganger het heel moeilijk krijgt om zijn hobby uit te oefenen.

De man zou een microchip in zijn penis plaatsen die direct gelinkt is aan een app op jou telefoon. Zo weet je altijd wat de penis van je man uitvoert. De chip in zijn penis registreert als hij iets penetreert wat niet overeenkomt met jouw microchip.

Uiteindelijk bleek het te gaan om een fictief bedrijf. De chip komt er daarom niet. Voorlopig niet althans. Maar het roept wel de vraag op: is dit echt iets wat vrouwen zouden willen? Zou jij willen dat jouw man de chip in zou doen? Zou je het willen weten op het moment dat het gebeurt? En zou het je rust geven? Laat het ons weten.

LEES OOK: De reden waarom we telkens weer vallen voor die foute maar o-zo sexy man

Reageer op artikel:
Do of don’t? Een chip in zijn penis om te checken of hij vreemdgaat
Sluiten