Doei gewone make-up blender! Hallo sok blender

Gezien contouren haast onmisbaar is geworden in onze beautyroutine, is er een eeuwige jacht naar de perfecte blend. Nu heeft een beauty blogger op ingenieuze wijze de perfecte blender gevonden in haar soklade en het resultaat mag er wezen.

Vlekkeloos blenden is de droom van iedere make-up godin. De make-up blender is zelfs zo populair dat het een hype is geworden om vakantiefoto’s met je blender te posten op Instagram. Maar een beauty blogger genaamd Mayra Isabel heeft een super makkelijke manier gevonden om te blenden tijdens het contouren. En goedkoper dan dit wordt het niet, want je hebt de benodigdheden al thuis liggen. Namelijk in je soklade.

Strepen zijn verleden tijd met deze innovatieve sokhack. De sok neemt niet te veel foundation op en geeft je een perfecte finish. Met een deppende beweging maak je jouw gezicht flawless.

Je kunt het zelf bekijken in de onderstaande filmpjes:

Hey guys my crazy hack video is now up! GO WATCH! I think CLEAN socks might be the new "Beauty Blender". What do you think? Tag a friend ?

A post shared by Mayra Isabel Garcia (@mayratouchofglam) on

Happy Friday ? Used my sock hack in my latest video! Glad to see some of you trying it out ?

A post shared by Mayra Isabel Garcia (@mayratouchofglam) on

Goodmorning ☀️ You will NEVER guess what I used to apply my face makeup with. Stay tuned for today's crazy HACK ? Ps. Snapchat Selfies are the best ☝?️

A post shared by Mayra Isabel Garcia (@mayratouchofglam) on

LEES OOK: Contour koninginnen opgelet: je kunt nu flower contouren en het is té leuk

Reageer op artikel:
Doei gewone make-up blender! Hallo sok blender
Sluiten