Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 3 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Doei kater! Met deze tip feesten jij en je vriendinnen zonder de vervelende nasleep

Avonden waarop je met de meiden gaat stappen, je suf danst en wijntjes wegtikt als water, zijn toch de allerbeste? Helaas is de nasleep met een bonkend hoofd en misselijkheid de volgende dag iets minder leuk. Met onderstaande tip ben je voortaan katervrij, maar hoef je de drankjes tijdens je favoriete avond met je besties gelukkig niet te laten staan.

Katervrij met deze tip

Wanneer we uitgaan, kiezen we er vaak voor om pas rond 00:00 uur de stad in te gaan. Daarvoor drinken we wat wijntjes of cocktails bij vriendinnen thuis of in een café. Gezellig, maar het zorgt er ook voor dat we pas ‘s ochtends vroeg weer in bed liggen en de volgende dag rond het middaguur met knallende koppijn wakker worden. Onze tip? Ga vroeger de stad in. Natuurlijk wil je niet in je mooie outfit om 21:00 uur in een lege club verschijnen, dus gelukkig is daaraan gedacht.

Zo ging het er vorige zomer aan toe bij De Microclub bij @hoogtij_amsterdam ! Zijn jullie 27 juli weer van de partij? Check onze site en FB voor info en tickets ?

16 Likes, 1 Comments – De Microclub (@microclubmelodies) on Instagram: “Zo ging het er vorige zomer aan toe bij De Microclub bij @hoogtij_amsterdam ! Zijn jullie 27 juli…”

Om 01:00 in bed

Door heel Nederland worden er regelmatig clubavonden georganiseerd door De Microclub. Deze avonden beginnen om 20:00 uur en eindigen om een veilige 00:30 uur. Zo lig je om 01:00 uur in bed en heb je toch de leuke avond die je gewend bent met de meiden, zonder de vervelende nasleep. Moet je natuurlijk niet na 01:00 tóch nog de stad in gaan, maar hé, dat heb je helemaal zelf in de hand.

Oeps… toch een kater opgelopen? Met onderstaande tip ben je er zo weer vanaf.
Handig: haal dit vast in huis om je kater van morgen te verminderen

Reageer op artikel:
Doei kater! Met deze tip feesten jij en je vriendinnen zonder de vervelende nasleep
Sluiten