Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 1 mei 2018

Vegan’s opgelet! Domino’s komt met maarliefst 3 heerlijke vegan pizza’s

Hurray! Het wordt steeds makkelijker om veganist te zijn. Pizzaketen Domino’s heeft zelfs drie veganistische pizza's gelanceerd.

De tijd dat je als vegan alleen kon leven op water en groente is voorbij. Want je kunt in Amsterdam al vegan junkfood scoren. En nu kun je ook vegan pizza’s bestellen bij Dominino’s. In de smaken: Vegan Margarita, BBQ Vegan en Spicy Vegan.

De recepten zijn ontwikkeld samen met NVV (Nederlandse Vereniging voor Veganisme). Domino’s omschrijft het nieuwe pizzarecept als het meest pure aan ingrediënten. Dit belooft een smakelijk vegan pizza feestje van Domino’s te worden.

Vegan pizza recept

Tyla Robinson dé chef van Domino’s pizza moest even zoeken naar het perfecte vegan pizza recept. Het deeg bevatten voorheen weivlokken dus hier moest iets op bedacht worden. De bodem werd volledig aangepast en daardoor werd het standaard deeg ook onder de loep gelegd. Dit is nu ook beter dan ooit te voren.

Domino’s vegan pizza

Tegenwoordig is er veel vraag naar veganistische gerechten. Uiteraard blijft het merendeel van de mensen vleeseter maar daarnaast wil men steeds vaker een ‘groen’ hapje. Een hapje zonder dierenleed en behoud van de natuur. Andere voedselketen als McDonald’s, Burger King en de Febo spelen hier ook op in. Fantastisch nieuws voor alle vegans, toch?

Reageer op artikel:
Vegan’s opgelet! Domino’s komt met maarliefst 3 heerlijke vegan pizza’s
Sluiten