Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 jul 2018

Op déze gelekte beelden zie je dat Donny en Danique het iets te gezellig hebben

Temptation Island VIPS koningin Michella Kox heeft het weer voor elkaar. Zij heeft beelden van Donny en verleidster Danique gelekt en eerlijk... Wat je daar ziet zegt meer dan genoeg. Donny heeft het hartstikke gezellig met Danique op een manier die Amijé niet leuk zou vinden.

We kunnen nu alleen nog maar denken: hebben Donny en Danique na de opnames van Temptation Island VIPS een relatie? Zijn ze aan het daten? Is hij nou wel of niet samen met Amijé? AHHH. Zoveel vragen. Dit is wat we tot nu toe weten.

Hebben Donny en Danique een relatie?

Beautify’s Yasmine vindt Donny en Danique nu al een fantastisch koppel, maar we hadden niet verwacht om daadwerkelijk beelden van de twee te zien. We durven (nog!) niet te voorspellen of er inderdaad meer aan de hand is. Je weet hoe de programmamakers zijn… Ze doen alles om je op het verkeerde spoor te brengen.

Dit is de video waar we het over hebben:

KIJK DONNY KAN NU WEL MISTER PERFECT UITHANGEN MAAAAARRRRRR KIJK EENS ?

Geplaatst door Michella Kox op Dinsdag 10 juli 2018

Wat we tot nu toe weten

Papa Dries heeft in ieder geval al zijn mond voorbij gepraat over de huidige of eh… vorige relatie van zijn zoon. We citeren:

‘Donny luistert naar liedjes over relaties die uit gaan, en daar doet Dries nog een schepje bovenop door op de radio te zeggen dat de relatie van Donny een beetje aan het wankelen is. Is Temptation Island VIPS de twee dan toch te veel geworden?’

Dáárna dook er steeds meer bewijs op dat de relatie inderdaad over kan zijn. Sommige mensen lijken zeker te weten dat híj is vreemdgegaan. Drie keer raden met wie…

En dan hebben we nog deze Instagram post. De cryptische tekst van Julia, de vriendin van Donny’s broer Dave, wijst erop dat Amijé een moeilijke periode doormaakt.

Er zit maar één ding op: wachten. Je geduld wordt beloond, want we zijn al over de helft van Temptation Island VIPS. Binnen een paar weken weet je hoe de vork écht in de steel zit. Wordt vervolgd.

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Op déze gelekte beelden zie je dat Donny en Danique het iets te gezellig hebben
Sluiten