Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 16 juli 2018

Ha! Dit is het bewijs of Donny en Amijé na Temptation Island VIPS nog steeds samen zijn

Tijdens het kijken van Temptation Island VIPS denk je maar aan één ding: zijn de koppels na dit alles nog steeds samen? Beautify heeft het bewijs of Donny en Amijé samen uit Mexico zijn vertrokken of niet.

Hebben Donny en Amijé nog een relatie?

Het is de vraag der vragen na Temptation: hebben Donny en Amijé nog een relatie? We krijgen enorm gemixte signalen van de twee. Op gelekte beelden was namelijk te zien dat Donny het supergezellig heeft met verleidster Danique, wat slecht nieuws zou zijn.

Tot nu. Afgelopen weekend ging de Beautify redactie met de voetjes van de vloer bij Vunzige Deuntjes festival en wie waren daar…? Donny en Amijé. Weliswaar ontweken ze elkaar (zoveel mogelijk), maar ze waren er wél. En dat bleef niet iedereen onopgemerkt:

donny en amijé relatie

Toeval of niet

Het lijkt niet puur toeval te zijn dat ze allebei op dezelfde plek zijn. Deze foto zegt genoeg, toch? Het gerucht gaat dat Donny en Amijé zoenden tijdens het festival, maar dat hebben we niet met eigen ogen gezien.

Wederom is het een kwestie van afwachten. De programmmamakers weten je in ieder geval wel op het verkeerde spoor te brengen. Gelukkig is er altijd nog bovenstaande foto waar Donny wel heel verliefd naar z’n vriendinnetje kijkt.

Pssst: wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste roddels? Volg dan de Temptation facebookgroep.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Vergeet Joshua van Temptation Island: 6 x waarom we verliefd zijn op Donny Roelvink

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Ha! Dit is het bewijs of Donny en Amijé na Temptation Island VIPS nog steeds samen zijn
Sluiten