Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 mei 2018

Temptation gossip: Donny Roelvink en verleidster Danique zijn samen op Ibiza en ze hebben het heul gezellig

Niets leek Donny en zijn liefde Amijé in de weg te staan. Oké, ze deden dan wel als koppel mee aan Temptation Island VIPS, maar beide twijfelden er niet aan dat hun liefde voor eeuwig was. Anders zouden ze niet meedoen.

Donny en Amijé lijken uit elkaar

Donny en Amijé waren er behoorlijk zeker van, zij zouden de deelname aan Temptation Island VIPS wel overleven. Maar nu wijzen toch steeds meer tekenen erop dat ze in ieder geval een dipje hebben in hun relatie.

Donny’s vader Dries Roelvink deed onlangs natuurlijk al een duit in het zakje. Hij vertelde doodleuk op de radio dat zijn zoon en schoondochter niet meer zo happy zijn samen. En Donny zelf was al gespot met verleidster Danique.

Donny en Danique hebben het gezellig samen

Maar nu zijn Donny en Danique wéér samen gespot. En dit keer niet in Nederland. Nee, het lijkt er sterk op dat de twee samen op vakantie zijn op Ibiza.

Donny deelt namelijk heerlijke kiekjes en video’s van zijn vakantie op Ibiza via Instagram Stories. En daarop zie je Danique niet. Maar als je haar Stories bekijkt zijn ze wel degelijk op dezelfde plek.

Tja, het kan natuurlijk ook allemaal nep zijn en onderdeel van de grote pr-machine rond Temptation Island VIPS. Want ja, alles voor de kijkcijfers en je weet maar nooit wat echt is.

Wij wachten in ieder geval vol spanning op de afleveringen die vanaf 7 juni op Videoland staan.

Reageer op artikel:
Temptation gossip: Donny Roelvink en verleidster Danique zijn samen op Ibiza en ze hebben het heul gezellig
Sluiten