Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 19 jun 2018

Bewijst deze Instagram post dat Donny en Amijé écht uit elkaar zijn?

Er gingen al verschillende roddels rond over Donny en Amijé dat ze uit elkaar zouden zijn. Dat terwijl tot nu toe in Temptation Island VIPS nog niks raars is gebeurd bij het koppel. Maar goed, wat nog niet is kan nog komen. Ze worden in ieder geval in de gaten gehouden door alle fans, en er is een nieuwe Instagram post opgedoken die zou wijzen op een breuk.

Het begon met Dries Roelvink (de vader van Donny) die op de radio verklapte dat het niet zo goed ging tussen de twee. Daarna werd Donny met verleidster Danique gespot in Zandvoort en nu verraadt een Instagram post dat de twee wellicht niet meer bij elkaar zijn.

Zijn Donny en Amijé uit elkaar of niet?

We hebben Donny en Amijé nog niet kunnen betrappen op een misstap in Temptation Island VIPS. Wie weet duurt dat niet lang meer. In de sneak preview van het eerste kampvuur zien we een heel snel shot van Amijé voorbijkomen, maar we kunnen niet goed zien of ze nou lacht of huilt.

Donny werd eerder al gespot met verleidster Danique in Zandvoort, maar stond even later wel gewoon met Amijé op Amsterdam Open Air. Een oplettende fan screenshotte onderstaande Instagram post van Juul (de vriendin van Donny’s broer Dave), voorzien van een openhartige tekst gericht aan Amijé.

Overigens noemt ze Amijé wel sister, en ze zijn schoonzusjes van elkaar. Het kan dus ook nog zo zijn dat dit ergens anders over gaat. Daar gaan we snel genoeg achterkomen.

Donny en Amijé uit elkaar
Reageer op artikel:
Bewijst deze Instagram post dat Donny en Amijé écht uit elkaar zijn?
Sluiten