Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 4 okt 2018

Aww! Donny Roelvink huilde om Amijé tijdens Expeditie Robinson

Donny Roelvinks deelname aan Expeditie Robinson kwam vrij snel na het hele Temptation Island drama. Daarom vragen we ons allemaal af hoe het tussen Donny en Amijé zat doen DonDon op het eiland aan het overleven was. Wat blijkt? Hij heeft lopen janken om Amijé.

Donny en Amijé na Temptation Island

Voordat de twee tortelduifjes meededen aan Temptation Island zaten ze thuis op de bank zich af te vragen hoe het toch mogelijk was dat twee mensen zo snel verliefd konden worden op een verleider.

We spoelen door naar een paar weken later toen Donny toegaf gevoelens te hebben voor verleidster Danique. Hij had even tijd voor zichzelf nodig om uit te vogelen wat hij wilde. En dat zei hij ook nog eens op nationale tv tegen zijn lover Amijé. Hoe zielig?

Donny’s deelname aan Expeditie Robinson

Dus hoe ging het toen Donny al zo snel weer mee ging doen aan een ander programma? Nou, Donny geeft in een interview met Glamour toe dat hij heeft gehuild tijdens Expeditie Robinson omdat hij Amijé zo miste. Hij zegt dat hij op het onbewoonde eiland pas écht besefte dat hij met Amijé wil zijn.

Hij moest even goed nadenken over zijn relatie met Amijé na Temptation Island, maar daar had hij natuurlijk alle tijd voor op een onbewoond eiland. Als je hele dagen niks te doen hebt, kom je er snel genoeg achter wat je relatie voor je betekent.

Donny zegt: “Dat was best een zware tijd. Ineens zat ik op een eiland zonder telefoon, zonder mijn eigen mensen om me heen. Dan ga je nadenken hoor. Ineens dacht ik: ‘F*ck, wat heb ik gedaan?!’ Ik wilde zo graag weten hoe het met haar ging, ik heb zitten janken op het eiland.”

Hij vertelt: “Toen ik terugkwam, heb ik haar meteen gebeld. Allebei huilend op Facetime, zo erg misten we elkaar. We hebben goed gepraat en het langzaam weer opgebouwd.”

En Danique dan?

Donny vertelt daarnaast dat die hele verliefdheid op Danique allemaal enorm is opgeblazen. Hij zegt: “Ik vind m’n buurvrouw ook een leuke meid, maar dat betekent niet dat ik meteen verliefd ben. Danique was slechts een temptation, de montagekamer heeft er een verliefdheid van geknutseld.”

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Omdat je zo nieuwsgierig bent: Hoe Donny Roelvink er vroeger uitzag

Glamour

Reageer op artikel:
Aww! Donny Roelvink huilde om Amijé tijdens Expeditie Robinson
Sluiten