Renée
Renée Love & Seks 30 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Gebroken harten: Donny Roelvink vertelt zojuist dat zijn relatie met Amijé voorbij is

Verdrietig nieuws, want de relatie van Donny Roelvink en Amijé is officieel voorbij. De geruchten gingen al een tijdje, maar nu bevestigt Donny het zelf op Instagram.

De twee hadden het na hun deelname aan Temptation Island VIPS heel moeilijk. Zo moeilijk dat ze zelfs een tijdje uit elkaar gingen, om vervolgens erachter te komen dat ze niet zonder elkaar konden. Tot nu, want de relatie van Donny en Amijé is voorbij.

Donny bevestigt relatiebreuk met Amijé

Het is geen geheim dat Donny niet veel kwijt wil over zijn relatie. Laat staan zijn relatiestatus. Toch laat hij nu van zich horen en schrijft hij het volgende op Instagram:


“Hallo iedereen. Ik ben echt verbaasd van mezelf dat ik dit doe, want dit is eigenlijk iets wat ik normaal nooit zou doen. Maar ik doe dit omdat ik het in één keer duidelijk gezegd wil hebben en ik geen zin heb ik rare verhalen of onduidelijkheden.

Het is uit tussen mij en Amijé. Verder ga ik hier NIKS over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan. Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand uit te leggen. Ik ga jullie vragen om daar gewoon respect voor te hebben.

We hebben mooie jaren samen gehad, alleen gaan we nu onze eigen weg. We zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan. We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste.”

Eigen weg

Duidelijke taal van Donny. Als je de twee volgt op social weet je dat ze inderdaad allebei al een tijdje met hun eigen leven bezig zijn. Amijé maakt een mooie reis met een vriendin, Donny is druk bezig met veel sporten. Toch doet dit je waarschijnlijk een beetje pijn als je de twee hebt gevolgd en gesupport tijdens Temptation Island. ?

In gesprek met Beautify heeft Amijé afgelopen jaar het volgende gezegd over Donny en hun relatie:

Reageer op artikel:
Gebroken harten: Donny Roelvink vertelt zojuist dat zijn relatie met Amijé voorbij is
Sluiten