Renée
Renée | LinkedIn Life 17 dec 2018

Donny Roelvink ziet er gespierder uit dan ooit tevoren en holy shit

We hoeven je natuurlijk niet te vragen of je Donny Roelvink volgt op social media. Natuurlijk doe je dat. Daarom heb je vast meegekregen dat hij de afgelopen maanden keihard heeft getraind in de sportschool om strakker en gespierder dan ooit te worden. En holy moly, zijn lichaam is… waanzinnig. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen zie je in zijn documentaire.

We betwijfelen of Donny met zijn doel te genieten was de afgelopen tijd. Hij at praktisch alleen maar droge rijst, broccoli en kip. Met andere woorden, daar word je niet vrolijk van. Maar waar je wel vrolijk van wordt, is het resultaat en dat is nu te zien in de documentaire.

View this post on Instagram

It’s my bday 🎊 21 🎉 DE DOCU IS NU ONLINE👏🏽🏆 LINK IN BIO !!!

A post shared by Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) on

Donny Roelvink documentaire: Shape of my Life

In Temptation Island en Expeditie Robinson heb je het lichaam van Donny niet kunnen missen. Het zag er toen al niet verkeerd uit, maar nu kan hij al helemaal op de cover van Men’s Health.

Zijn documentaire Shape of my Life is inmiddels uit en daarin kun je Donny’s proces volgen. Je vriendinnen en jij knijpen ongetwijfeld in jullie handen als jullie een vriendje à la Donny hebben. Zelf is hij minder tevreden, want hij heeft de laatste maanden niet veel tijd in de sportschool doorgebracht.

Daarom heeft hij zichzelf een pittige challenge gegeven. Pak je kopje thee en dekentje er maar bij, want je kunt bijna veertig minuten van zijn keiharde spieren genieten. Genieton:

Reageer op artikel:
Donny Roelvink ziet er gespierder uit dan ooit tevoren en holy shit
Sluiten