Renée
Renée | LinkedIn Life 6 augustus 2018

WAAAA! Donny Roelvink doet mee aan Expeditie Robinson

WE WISTEN HET. Donny Roelvink doet niet alleen mee aan Temptation Island VIPS, maar ook aan Expeditie Robinson. Alle pijlen wezen al naar een deelname aan het programma, maar nu weten we het zeker.

Een paar weken geleden konden we jou en je vriendinnen al vertellen dat de kans groot is dat Donny Roelvink inderdaad is afgereisd naar een onbewoond eiland. En met dat onbewoonde eiland bedoelen we Expeditie Robinson.

Donny Roelvink in Expeditie Robinson

Het is een druk tv-seizoen voor Donny Roelvink. Je gaat zijn koppie nog veel vaker zien nu het bijna zeker is dat hij meedoet aan Expeditie Robinson 2018.

Nadat hij de grootste relatietest probeerde te doorstaan met Amijé is hij ook nog eens naar de andere kant van de wereld afgereisd voor Expeditie.

Maar hoe weten we zo zeker dat hij meedoet? Bekijk deze beelden maar:

Herken jij deze Robinson?

Deze sterke beer gaat goed getraind naar het eiland. Wie denk jij dat het is?

Geplaatst door Expeditie Robinson op Zondag 5 augustus 2018

Het bewijs

Zijn gespierde lichaam herken je dankzij Temptation Island VIPS uit duizenden. Dit MOET wel Donny zijn, toch? De puzzelstukjes vallen in ieder geval dan steeds meer op hun plaats.

Weet je nog dat hij onlangs gehackt was op Instagram? Dat al zijn foto’s verdwenen? Daardoor kan je onmogelijk achterhalen wanneer hij een break van social media heeft genomen.

Wie doen nog meer mee aan Expeditie Robinson?

Wie gaat Donny Roelvink nog meer vergezellen tijdens Expeditie Robinson 2018? Hopelijk is Donny klaar voor que si, que no deuntjes, want we weten dat Jody Bernal meedoet.

Verder doet ook Aischa Echteld mee die je misschien wel kent als I Am Aischa. Bereid je voor op nog meer Expeditie Robinson spam de komende tijd, want het ziet ernaar uit dat er iedere dag nieuwe kandidaten bekend worden gemaakt.

Jaaaa! We weten wanneer Expeditie Robinson 2018 op tv te zien is

Reageer op artikel:
WAAAA! Donny Roelvink doet mee aan Expeditie Robinson
Sluiten