Renée
Renée | LinkedIn Life 31 augustus 2018

Donny Roelvink onthult hoe vaak hij gepoept heeft tijdens Expeditie

Heb jij ook al een Expeditie Robinson date gepland met je vriendinnen? De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is donderdag 6 september op televisie te zien en Beautify heeft al de nodige juicy details voor je ontfrutseld. Zo heeft Donny Roelvink aan ons opgebiecht hoe vaak hij heeft gepoept tijdens de opnames.

De Expeditie Robinson fandag was natuurlijk het uitgelezen moment om je favoriete kandidaten te spreken. Dus stond Beautify in de rij om met de übergezellige Donny Roelvink te kletsen. En toen kwam het onvermijdelijke onderwerp aan bod: poepen.

Donny Roelvink over poepen bij Expeditie Robinson

Op de vraag of Donny Roelvink liever nooit meer z’n haren wast of altijd buiten moet poepen, kiest hij namelijk voor buiten poepen.

‘Ik had daar [op Expeditie Robinson] niet eens heel veel problemen mee, nee. En het is ook hoe minder je eet hoe minder ontlasting je hebt. Wij hebben daar echt één keer gepoept ofzo, maximaal twee. Ik weet het niet eens meer. Maar het is heel weinig.’

Wow Donny. Verklap je nu niet te veel?

Hoelang hield Donny het vol tijdens Expeditie?

Stiekem hoop je natuurlijk dat Donny het tot de finale heeft geschopt. Maar twee keer poepen in zo’n dertig dagen, is dat niet héél weinig? Of zou hij het niet tot de finale hebben geschopt? Daar heeft de Robinson wel iets op te zeggen.

‘Je mag niks weten, maar ik bedoel dat heeft iedereen hoor. Als je niet eet, dan komt er ook niks uit. Dus, ja, je gaat heel weinig naar de wc.’

We stellen ons voor dat je een keer poept nadat je op het eiland bent gearriveerd, want volle darmen. En sowieso poep je na de samensmelting, want tafel vol eten. Maar verder? Laten we het erop houden dat je nu zelf je conclusies kunt trekken… ?

5 redenen waarom Donny Roelvink perfect is voor Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Donny Roelvink onthult hoe vaak hij gepoept heeft tijdens Expeditie
Sluiten