Renée
Renée | LinkedIn Life 17 jul 2018

Doet deze Temptation Island VIPS kandidaat mee aan Expeditie Robinson?

Het speculeren is begonnen. De opnames voor Expeditie Robinson 2018 zitten erop en iedereen wil weten wie de kandidaten voor dit seizoen zijn. Wij denken misschien wel te weten wie één van de bekende mannen is… Niemand minder dan Donny ‘Temptation’ Roelvink.

Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé gingen dit jaar de ultieme relatietest aan door af te reizen naar Mexico. Daar legden verleiders én verleidsters hen het vuur aan de schenen.

Nu het ernaar uitziet dat ze de verleiding hebben weerstaan zou het zomaar kunnen dat Donny óók gestrikt is voor Expeditie Robinson.

Donny Roelvink in Expeditie Robinson 2018

Laten we niet vergeten dat Donny Roelvink Expeditie Robinson al van redelijk dichtbij heeft meegemaakt. Vorig jaar vloog zijn broer Dave af om zijn imago op te poetsen een maand te overleven op een onbewoond eiland.

En aangezien Donny toch onderdeel is van de RTL-familie is het helemaal geen rare gedachte dat hij minstens gevraagd is. De bekende nieuwe generatie – Dave, Anna Nooshin, Kaj Gorgels – hebben allemaal een contract bij RTL en deden al mee aan Expeditie Robinson.

Wie doen mee aan Expeditie Robisnon?

Normaal wéét je voor de bekendmaking van de kandidaten al een beetje wie meedoet. Via social media is het redelijke eenvoudig te tracken wie in juni een paar weken afwezig was.

Zo was GTST-acteur Bas Muijs een paar weken ‘op vakantie’. Ook vloggers Kaj van der Ree en Nienke Plas gedragen zich anders dan normaal op social.

En Donny Roelvink zelf dan? Tja, die was ineens gehackt, waarna alles van zijn Instagram verdween. Dus we hebben totáál geen idee wat hij in juni heeft gedaan. Die sporen zijn namelijk in één klap gewist, waardoor de situatie nog verdachter wordt.

Eén ding is zeker: jij en je vriendinnen zitten sowieso klaar voor de televisie als Mr. Roelvink voet op Filipijnse bodem zet. Zonder shirt.

Pssst: check hier hoever jij zou komen tijdens Expeditie Robinson.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Alarm! Je kunt NU strijden voor een plekje in Expeditie Robinson 2018

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Doet deze Temptation Island VIPS kandidaat mee aan Expeditie Robinson?
Sluiten