Renée
Renée Life 13 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom Donny Roelvink perfect is voor Expeditie Robinson

Hé, jij en je vriendinnen klagen niet dat Donny Roelvink meedoet aan Expeditie Robinson. Na zijn Temptation Island avontuur mogen jullie nog langer naar deze hottie kijken. En weetje, er zijn genoeg redenen waarom hij de perfecte kandidaat is voor kamp Zuid het programma:

1. Donny Roelvink kan tijdens Expeditie Robinson over zijn relatie met Amijé nadenken

Eén ding is zeker: na Temptation leek Donny Roelvink iets minder gek op zijn Amijé dan daarvoor. In aflevering 11 werd het wel duidelijk dat hij tijd nodig heeft om na te denken wat hij eigenlijk wil in het leven en in de liefde.

Drie keer raden waar je veel tijd hebt om na te denken… Juist, bij Expeditie Robinson. Bij RTL Boulevard biechtte Donny al op dat hij daar goede gesprekken heeft gehad. Hopelijk is hij lang genoeg gebleven om ook over de liefde na te denken.

Ha! Dit is het bewijs of Donny en Amijé na Temptation Island VIPS nog steeds samen zijn

2. Hierna is Donny Roelvink niet langer die ene van Temptation Island

De Temptation vloek blijft nog lang voelbaar zodra je mee hebt gedaan aan het verleidingsprogramma. Vraag maar aan Pommeline en Fabrizio.

Voor Donny is dat straks niet het geval. Grote kans dat mensen hem straks kennen als de bikkel die meedeed aan Expeditie Robinson. Voordeel: Temptation was alleen op Videoland te zien, Expeditie Robinson op RTL 4. Daar zien veel meer mensen hem.

3. Je kunt nog langer van zijn afgetrainde lichaam genieten

Vóór Donny het vliegtuig pakte naar het onbewoonde eiland heeft hij zich flink uitgesloofd in de sportschool. Niemand die daar over klaagt.

Wie weet blijft Donny wel een maand op het eiland en kun je nog even genieten van zijn afgetrainde lichaam.

4. Mensen zien hem hopelijk niet meer als broer of zoon van

Denk je aan de Roelvinkjes, dan denk je waarschijnlijk aan broer Dave of vader Dries. Eén ding is zeker, Dave heeft wel mooi zijn imago opgepoetst door zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Het kan dus bijna niet anders dat Donny ook alleen maar bekender wordt op een positieve manier. Tenzij hij de Soundos gaat uithangen, maar dat kunnen we ons bijna niet voorstellen.

5. Je leert Donny beter kennen

‘Ken’ je Donny langer, dan denk je al snel aan zijn luxueuze leventje aan de P.C. Hooftstraat. Dat is namelijk de plek waar je hem op televisie beter leerde kennen.

Donny kiest ervoor om in het realitywereldje te blijven. Tijdens Expeditie blijkt of ‘ie echt zo’n luxepoes is of niet. Wie weet is hij wel het schatje van het eiland.

Jaaaa! We weten wanneer Expeditie Robinson 2018 op tv te zien is

Reageer op artikel:
5 redenen waarom Donny Roelvink perfect is voor Expeditie Robinson
Sluiten