Renée
Renée | LinkedIn Love 17 sep 2018

Donny en Amijé hebben groot nieuws en het is hen zo gegund

Je kunt zeggen wat je wil, maar je lievelingskoppel van Temptation Island – we hebben het natuurlijk over Donny Roelvink en zijn Amijé – hebben groot nieuws. Na een heftig jaar vol televisie avonturen gaan de twee namelijk samenwonen.

Toen Donny Roelvink naar Mexico vloog om mee te doen aan de enorme relatietest wist hij zeker dat zijn relatie het zou overleven. Maar in werkelijkheid liep het toch anders. Inmiddels lijken ze hun problemen opgelost te hebben en gaan ze samenwonen.

Donny Roelvink gaat samenwonen

Het hoge woord is er namelijk eindelijk uit: Donny Roelvink gaat samenwonen met zijn grote liefde. Na het Temptation Island avontuur én zijn deelname aan Expeditie Robinson is hij klaar voor de grote stap.

Hoewel Donny het nieuws zelf niet aan de grote klok hangt, laat zijn vriendin wél weten hoe laat het precies is. Op Instagram schrijft ze: ‘Ons huisje is bijna klaar.’

View this post on Instagram

Ons huisje is bijna klaar 😍. Bedankt @koreman._ voor de vloer!

A post shared by Amije Roos Van Der Laan (@amijeroos) on

Donny’s twijfels

Toen Temptation ten einde liep had Donny nogal wat twijfels over zijn relatie. Daarom vertelde hij Amijé (en de camera’s) dat hij een break wilde om na te denken over de hele situatie. Het duurde alleen niet heel lang voordat hij met hangende pootjes terugkeerde.

Amijé gunde hem namelijk de tijd, maar lang had Donny dus niet nodig. Binnen een paar maanden besloot hij namelijk dat zij de vrouw voor hem was, waarna het koppel de draad weer oppakte. En nu gaan ze dus samenwonen, wat bijna alleen maar kan betekenen dat het goed gaat.

Dit wil je vast ook lezen over Donny Roelvink.

Wow! Donny wilde alleen meedoen aan Temptation Island VIPS onder deze bizarre voorwaarden

Reageer op artikel:
Donny en Amijé hebben groot nieuws en het is hen zo gegund
Sluiten