Renée
Renée | LinkedIn Life 4 sep 2018

Ahhhh! Donny vertelt of hij nog een keer mee zou doen aan Temptation

Donny Roelvink gaat vanaf deze donderdag strijden in Expeditie Robinson en holy shizzle, we kunnen niet wachten. Onze lievelingsman uit Temptation Island mogen we dus nóg een keer bewonderen. Maar Beautify wil wel één ding weten: waarvoor kiest Donny als hij nog één keer aan deze programma’s mee moet doen?

Tijdens de Expeditie Robinson fandag konden we natuurlijk niet anders dan Donny Roelvink spreken. Hallo, met de Temptation Island man wil je toch een praatje maken?

Niet alleen onthulde hij hoe vaak hij heeft gepoept (en daarmee hoe ver hij ongeveer in het spel kwam), maar ook of hij nog een keer mee wil doen aan Temptation Island.

Donny Roelvink in Temptation Island

Donny en Amijé waren natuurlijk wel één van de spraakmakende koppels. Jij en je vriendinnen pinkten een traantje weg toen je hoorde dat ze uit elkaar waren. Daarom kun je je bijna niet voorstellen dat Donny dit nóg een keer zou doen.

En wat blijkt? Donny ziet zichzelf niet als Niels die wél twee keer meedeed. Toen hij moest kiezen tussen nóg een keer Temptation of toch Expeditie zei hij het volgende:

‘Nog een keer Expeditie Robinson. 100 procent. Ik zou het allebei niet nog een keer doen, want sowieso is de tweede keer nooit leuker dan de eerste. Net als met films, als ik een film kijk hoef ik het tweede deel eigenlijk al niet te zien, want die is toch niet leuker dan de eerste. Maar Robinson 100 procent. De ervaring is niet te vergelijken met Temptation. Temptation kan iedereen in het dagelijks leven ook gewoon doen. Expeditie Robinson niet.’

5 redenen waarom Donny Roelvink perfect is voor Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Ahhhh! Donny vertelt of hij nog een keer mee zou doen aan Temptation
Sluiten