Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 1 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Vergeet Joshua van Temptation Island: 6 x waarom we verliefd zijn op Donny Roelvink

Vorig seizoen van Temptation Island vielen we massaal op de charmes van de Belgische Joshua Feytons. En eerlijk, de beste man is ook wel héél erg knap. Toch zijn we hem al bijna vergeten, want Donny Roelvink steelt momenteel al onze harten in Temptation Island VIPS:

Zijn ogen

Je verdrinkt gewoon in de ogen van Donny, zo blauw, zo mooi. Zijn wimpers zijn lang en zijn blik is zwoel. Stiekem zijn we een beetje jaloers op Danique, zij mocht een date met hem doorbrengen in het zwembad en hoe hij naar haar keek… Oef.

Zijn accent

Hij praat zo heerlijk Amsterdams en we kunnen ons geen ander accent bij hem voorstellen. Alleen al hoe hij het woord ‘betonblok’ uitspreekt. Donny wat doe je met ons?

Kledingstijl

Nogal wat mannen hebben er moeite mee om zich stylish aan te kleden (uhum Niels). Donny daarentegen ziet er áltijd leuk uit. Wij snappen wel dat Amijé graag met hem gezien wordt (of werd, maar dat weten we binnenkort pas).

Relaxed

Hij oogt altijd super ontspannen en wij weten zeker dat hij dat ook altijd is. Hoe heerlijk is het om een man te hebben die met alles chill is. Als zijn vriendinnetje op date gaat met een andere man moet hij alleen maar lachen omdat zij het naar d’r zin heeft. Ahhh.

Zichzelf

Donny is gewoon altijd lekker zichzelf. Dat zit in de familie want ook zijn papa Dries en broer Dave staan daarom bekend. Het maakt niet uit in welk programma je deze Amsterdamse koppies terug ziet, what you see is what you get. En dat vinden wij nou juist zo leuk aan hem.

Respect voor vrouwen

Donny het heeft meeste respect voor de andere vrouwen in het resort op Temptation Island VIPS. Ruud heeft last van zijn dop en Stefano heeft het over pornovrouwen. Donny daarentegen praat over girlfriendmaterial. Wij. Zijn. Verliefd.

Reageer op artikel:
Vergeet Joshua van Temptation Island: 6 x waarom we verliefd zijn op Donny Roelvink
Sluiten