Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 28 sep 2018

Aha! Dit is waarom Donny watjes in z’n oren heeft tijdens Expeditie Robinson

Het is ons vast en zeker allemaal opgevallen dat Donny Roelvink tijdens Expeditie Robinson witte watjes in z’n oren had. Dit was niet zonder reden, blijkt maar weer.

Donny tijdens Expeditie Robinson

Expeditie Robinson 2018 is in volle gang en kampleider Donny Roelvink is hard aan het strijden voor zijn team. Toch werden we een beetje afgeleid toen we naar de laatste proef keken door iets in Donny’s oren. De enorme watten die hij draagt moeten er toch voor een reden zitten.

Dat klopt inderdaad ook. RTL Boulevard heeft het onderzoek vast voor ons in gang gezet en kwam erachter wat de reden was. I Am Aisha was te gast bij Kaj Gorgels in de Youtube-serie Robinson Confessions en vertelde ons wat er met Don aan de hand was.

Een flinke oorontsteking

Meneer de kapitein had namelijk een nare oorontsteking te pakken tijdens de Expeditie. I Am Aisha zegt: ‘Donny had oorontsteking en ik had blaasontsteking.’ Donny was dus niet de enige die al aan het begin van Expeditie Robinson last had van vervelende kwaaltjes.

Gek genoeg had I Am Aisha best met Donny willen ruilen. Ze vertelt: ‘Donny werd zeker vijftien keer per dag gevraagd hoe het met zijn oor ging. Iedereen woonde op een gegeven moment in de bil van Donny.’ Hmm, dat klinkt toch een beetje alsof I Am Aisha jaloers is. Of misschien kan ze niet tegen haar verlies?

Hoe dan ook, het lijkt ons super vervelend om last te hebben van een oorontsteking op een onbewoond eiland. Daarom is het nog veel knapper dat hij het zonder klagen heeft volgehouden.

Informatie Expeditie Robinson 2018

Mocht je het even vergeten zijn, Expeditie Robinson 2018 is elke donderdag om 20:35 te zien op RTL5 en duurt tot 21:45. Maak daar dus maar een notitie van in je agenda, want op die manier hoef je het ook niet terug te kijken.

Bekijk hier onze reactie op de eerdere afleveringen:

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Expeditie Robinson aflevering 4 gemist? Dit is wat er gebeurde

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Aha! Dit is waarom Donny watjes in z’n oren heeft tijdens Expeditie Robinson
Sluiten