YES! De populaire serie Penoza komt met een spin-off en dit is wat we erover weten

Vind jij het ook zo jammer dat de film het einde is van Penoza? Stop dan maar snel waar je mee bezig bent, want wij hebben het allerbeste nieuws dat je vandaag te zien krijgt. Penoza stopt namelijk niet, maar komt terug met een spin-off, genaamd Doodstil.

Elke keer zaten we weer opnieuw aan de tv gekluisterd en te kijken naar Carmen van Walraven, haar familie en haar rechterhand Luther. Laat de spin-off nu net over deze zwijgzame man gaan.

De spin-off van Penoza

Terwijl het in de vijf seizoenen van Penoza vooral ging over Carmen en haar familie, gaat deze spin-off over haar stille rechterhand, Luther. Dit hebben KRO-NCRV en producent Film NL gisteren bekendgemaakt. Dus wie bang was dat dit écht het einde was, heeft geluk.

In de spin-off Doodstil duiken we in het verleden van Luther en komen we eindelijk meer over hem te weten. De serie speelt zich af in de jaren ’90. Zo vertelt de serie het verhaal over hoe Luther wraak probeert te nemen op de moord van zijn broer en krijgen we verschillende flashbacks te zien.

Wanneer te zien?

Doodstil wordt een miniserie van vier afleveringen en is vanaf het najaar in 2020 te zien op NPO3. We hebben nog even geduld nodig. Maar als het net zo een succes wordt als Penoza, hebben wij het daar allemaal wel voor over.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
YES! De populaire serie Penoza komt met een spin-off en dit is wat we erover weten
Sluiten