Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 26 aug 2018

Waaaaat? Je kunt nu je lunch meenemen in deze doorzichtige fanny pack

De fanny pack is tegenwoordig weer helemaal hot en wij vinden het werkelijk fantastisch. Het heuptasje staat gewoon zo heerlijk eigenwijs en cool, en deze al helemaal. Er bestaat nu namelijk een doorzichtige fanny pack en die is ideaal, want je kan er zelfs je lunch in meenemen.

Dit tasje draag jij écht niet alleen maar tijdens festivals. Nee hoor, deze doorzichtige fanny pack neem jij mee naar school of werk, en daarin gaat jouw lunch. Want: dit tasje is gewoon té leuk om thuis te laten liggen en wil je overal mee naartoe nemen.

Doorzichtige fanny pack

Er is een trend herboren en dat vinden wij een groot feest. Maar nu is er dus ook een doorzichtige fanny pack, en dat is al helemaal leuk. Dit tasje is perfect voor alles wat jij op een dag mee wilt. Denk aan: telefoon, portemonnee, make-up en zelfs jouw lunch.

Alles past erin en daarnaast ziet het er fantastisch uit. Wat wil je nog meer? Wij zijn verkocht. Het tasje van Ziplock x BEAMS is vanaf 20 augustus (hier) beschikbaar. En: wij hebben zomaar het idee, dat je er heeeel snel bij wilt zijn, want dit item – gaat hoe dan ook uitverkocht raken.

Naast dit leuke heuptasje biedt Ziplock meer cools aan. Denk aan hoedjes en andere tasjes. De prijzen beginnen vanaf 10,00 euro en lopen op tot 120,00 euro. Wij vinden het een enorm coole trend en noteren de datum groot in onze agenda. Want zeg nou zelf: dit is toch het perfecte heuptasje voor school, werk en festivals?

Reageer op artikel:
Waaaaat? Je kunt nu je lunch meenemen in deze doorzichtige fanny pack
Sluiten