Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 24 aug 2018

Goals: In deze doorzichtige tent wil je slapen tijdens je volgende kampeervakantie

De zomer is bijna ten einde en de meesten van ons zijn weer braaf aan het werk. En wat doe je dan? Juist: dromen over je volgende vakantiebestemming. Je wilt sowieso gaan kamperen, want deze doorzichtige tent is alles wat je nodig hebt voor een briljante reis.

Beeld je eens in: je ligt met je lover in een tent op een afgelegen gebied. En niet zomaar een tent, maar eentje die doorzichtig is. Zo kun je vanuit je bed romantisch naar de sterren kijken, zonder je tent uit te hoeven…

Geen gevecht meer met tentstokken

Kamperen is hartstikke leuk. Je voelt je heerlijk vrij en bent continu buiten. Iets minder leuk is hetgeen wat vooraf gaat aan deze pret, en dat is het opzetten van de tent. Uren in gevecht met haringen, tentstokken en meer. Maar daar heeft deze tent de oplossing voor gevonden.

Opblaasbare én doorzichtige tent

Want deze briljante tent is opblaasbaar. Eigenlijk is het woord tent niet echt toepasbaar, want je zou het beter een huisje kunnen noemen. Het is hartstikke ruim, je kunt erin staan en er kunnen met gemak vier personen in slapen. Oftewel: jij en je vriend en jouw hutkoffer vol kleding.

Duurzaam materiaal

Nu denk je misschien dat overnachten in een bubbel van plastic niet echt veilig is, maar niet is minder waar. De tent is namelijk gemaakt van duurzaam PVC, waardoor ‘ie vuur- en regenproof is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je tijdelijke huisje in vlammen opgaat, wanneer je romantische een kaarsje wilt branden.

Daarom, kijk je vriend lief aan en boek alvast je volgende vakantie naar een zonnig oord. Heb je lekker wat om naar uit te kijken, nu je weer iedere dag op je werkt zit of in de collegebanken vertoeft. Waar gaat jouw kampeervakantie heen?

Wow! Deze villa inclusief infinity pool in Bali kost maar 58 euro per nacht

 

Glamour

Reageer op artikel:
Goals: In deze doorzichtige tent wil je slapen tijdens je volgende kampeervakantie
Sluiten