Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 feb 2018

Hilarisch: Dit merk brengt chips op de markt voor iedereen die eetgeluiden haat

Joe, heb je misofonie? Met andere woorden: heb je er een ontzettende hekel aan om anderen te horen eten? Dan heeft Doritos toch een partij goed nieuws voor je. Dit merk komt namelijk met een speciale 'vrouwvriendelijke' (?) chipssoort op de markt.

Met dat de term ‘vrouwvriendelijk’ weten we het nog niet helemaal, want er zijn genoeg mannen en vrouwen op deze aardbol die een hekel hebben aan mensen die eten (want lawaai). Maar dát deze chipsoort bestaat verdient toch wel een pluim.

Speciale chips

Trek jij ook nog liever je haren uit je hoofd dan dat je naar etengeluiden luistert? Dan is deze nieuwe chips wat voor jou en je omgeving.

Doritos komt namelijk met chips die niet zoveel lawaai maken tijdens het eten als andere chips. Briljant.

Makkelijker eten

De nieuwe snack is ontworpen om zachtjes op te kunnen eten en je zou er niet van die vieze handen van krijgen. Bovendien is het minder rommelig om te eten, waardoor je niet de kruimels van je borsten hoeft te vegen. Da’s dan ook weer heel fijn.

Het is nog even wachten tot Doritos het product op de markt brengt. Als ze minstens zo lekker zijn als de bestaande chippies staan wij met onze besties als eersten in de rij. En anders willen we ons heus wel opgeven als chipstester. Goed, Doritos?

Metro

Reageer op artikel:
Hilarisch: Dit merk brengt chips op de markt voor iedereen die eetgeluiden haat
Sluiten