Winnen in het leven! De reden waarom je een echte doorzetter bent als je Dr. Martens draagt

Niks rockt je outfit beter dan een paar Dr. Martens. Je hebt er natuurlijk nog steeds spijt van dat je dat paar uit 2004 ooit hebt weggegooid in de veronderstelling dat je kisten nóóit meer in de mode zouden raken. Nu zijn ze terug van weggeweest en weet je in ieder geval zeker dat ze voor altijd een plekje in je kast hebben bemachtigd.

Mensen die Dr. Martens dragen hebben niet alleen gevoel voor stijl, het zijn ook echte doorzetters en dit zijn de redenen waarom.

1. Blaren van Dr Martens

We weten allemaal dat het inlopen van Dr. Martens de hel op aarde is. Maar dan ook echt. Je kunt je voeten maar beter bij voorbaat intapen met meters pleister want de pijn is ondragelijk. Jij wil je boots zó graag dragen dat je koste wat kost je Docs blijft dragen en dat noemen wij nou echt een doorzetter.

2. Festivals

Met je kisten struin je dagenlang festivals af. Of het nou Lowlands is of een knettergek techno feestje op een afgelegen plek. Jouw schoentjes hebben je al wat kilometers vooruitgebracht. Op sommige festivals sta je wel twaalf uur lang te dansen en dat is toch wel echt winnen in het leven.

3. Je kan goed sparen

Als echte fan heb je wel drie paar Dr. Martens in je kast staan en die nieuwe witte boots met chunky zool wil je óók nog.
En dat is zo makkelijk nog niet als alle winkels bomvol toffe zomercollecties liggen. Daarvoor moet je wel weer een deel van je salaris opzij zetten en dat kunnen alleen echte doorzetters (vooral als de winkels bomvol liggen met fantastische nieuwe zomercollecties).

Alles wat je wil weten over schoenen en trends

Reageer op artikel:
Winnen in het leven! De reden waarom je een echte doorzetter bent als je Dr. Martens draagt
Sluiten