Draag jij ook een groot deel van je kleding niet? Zo zet je het om in een Chanel tas

Misschien herken je het wel. Je hebt een kast vol leuke shirts, topjes en jurken, maar toch kies je vaak weer voor je favoriete all black look. Wat kun je zeggen, zwart is jouw signature style. Niet echt een probleem, maar wel zielig voor die leuke kleding die nauwelijks gedragen wordt. Maar nú is er een oplossing waar je heel erg blij van gaat worden.

Je draagt maar 80 procent van je kledingstukken

Je bent eigenlijk uitgekeken op die ene off shoulder top, maar hij is nog in een prima staat en ook nog fantastisch mooi. Je heb ‘m zelf alleen al zo vaak aangehad, dat je er klaar mee bent. Maar je bewaart ‘m. Gewoon voor het geval dat. Net als dat jurkje dat eigenlijk niet meer past. Je kast hangt vol, maar toch pak je telkens weer dezelfde stukken.

Het kan ook zijn dat je fantastische items hebt waar je heel blij mee bent maar die niet te combineren zijn. Je hebt een paar favoriete combi’s, maar er zijn een heleboel kledingstukken die je nergens mee kunt combineren. En daarom trek je weer één van je lievelingsoutfits aan.

We hebben de oplossing gevonden: The Next Closet

Je bent niet de enige met dit probleem. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat bij de gemiddelde Nederlander 20 procent van de kledingitems nauwelijks uit de kast komt. Maar, wij hebben een oplossing gevonden die briljant is. Je kunt namelijk je ongedragen kledingstukken omzetten in een Chanel tas. En dromen we daar niet allemaal van?

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Via de nieuwe app van The Next Closet, een Nederlandse marktplaats voor merkkleding, kun je namelijk super makkelijk en snel je kleding verkopen. Met de app kun je binnen vijf minuten al een mode-item uit je garderobe uploaden voor verkoop. Het kost je niets en je bepaalt zelf de prijs. Heb je een koper gevonden, dan krijg je ook nog eens een gratis verzendlabel om je pakketjes op te sturen.

En daarna wordt – heel fijn – 80 procent van de verkoopprijs op je rekening gestort. Kun jij mooi je designer tas scoren. Die je echt verdient. En die je natuurlijk wél gaat gebruiken hè.

Reageer op artikel:
Draag jij ook een groot deel van je kleding niet? Zo zet je het om in een Chanel tas
Sluiten