Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 24 januari 2017

Drama queen alarm! My Super Sweet 16 komt terug op MTV

Oh yes! Wat is het toch fijn dat sommige tv-programma’s gewoon weer terugkeren op de buis. The Gilmore Girls en Laguna Beach om er maar twee te noemen. En nu maakt nog een heerlijk programma een comeback. MTV komt namelijk weer met My Super Sweet 16.

Toen jij zestien was kreeg je waarschijnlijk een gigantische taart, een feestje met je vriendinnen en als je een lucky bastard was een scooter. Maar bij MTV’s My Super Sweet 16 zag je dat andere meisjes de meest extravagante verjaardagsfeesten hadden, waar topartiesten optraden, waarin ze een heel dure auto kregen (of twee, of een roze of een limo of een paard) én een bizar prachtige jurk. En dan keek je vol ongeloof naar de tv.

Maar aan het einde waren de meisjes altijd ontevreden. Want ze wilden nét een andere dure bolide. Of ze wilden er twee. Of de wagens moesten per se roze velgen hebben. Of er was gewoon een ander drama. Want drama was er altijd. En dat maakte het juist zo heerlijk om te kijken naar deze toch wel verwende Amerikaanse meisjes.

En nu komt het heerlijke programma terug

Maar wel in een nieuw jasje. De tv-show gaat namelijk niet alleen over zestien jarige meisjes. Het programma heet nu My Super Sweet … En kan over allerlei bijzondere momenten in het leven zijn. Bijvoorbeeld een debutantenbal of een andere mijlpaal in het leven.

Hoewel leeftijd nu niet meer belangrijk is, zijn er wel wat andere voorwaarden waar de meisjes aan moeten voldoen. Zo moeten ze populair en extravagant zijn. Dat belooft weer een seizoen vol met dramaqueens te worden. Love it.

Lees ook: Yayyyy! Legally Blonde deel 3 lijkt er écht te gaan komen

Reageer op artikel:
Drama queen alarm! My Super Sweet 16 komt terug op MTV
Sluiten