Tipsy in de achtbaan? Je kunt nu ein-de-lijk drank bestellen in Disneyland dus boek je tickets

Afreizen naar de gelukkigste plek op de aarde doen we het liefst een paar keer per jaar. Maar een ding ontbrak er altijd aan ons geluk in Disneyland, en dat was een glas champagne. Of twee. Maar vanaf 2019 komt daar verandering in en kun je proosten met je besties in Disney.

Zonder gekheid, met of zonder drank: we worden al-tijd gelukkig van Disneyland. Er is gewoon iets magisch aan die plek. Maar soms was een glaasje bubbels alles wat er ontbrak aan de compleet gelukservaring.

Geen alcohol

Is het je weleens opgevallen dat het nooit mogelijk was om drank te bestellen in het pretpark? Dat klopt, want er staat in Disneyland simpelweg geen alcohol op de kaart.

Alleen mensen die een exclusief lidmaatschap hebben op de exclusieve lounge ‘Club 33’, konden tot nu toe alcoholische versnaperingen bestellen in Disneyland. Maar tijden veranderen.

Disneyland maakt dromen waar

Vanaf 2019 is het voor het  eerst in drieënzestig jaar voor iedereen mogelijk om drank te bestellen in Disneyland. Want je hebt geen luxe en duurdere kaartjes meer nodig om te genieten van een uitgebreid cocktailmenu.

De uitzondering op de regel is gemaakt voor een nieuwe attractie, waar je cocktails kunt drinken in Oga’s Cantina. Deze attractie is onderdeel van de nieuwe Star Wars: Galaxy Edge sectie in Disneyland.

Buitenaardse drankjes

Het is nog niet duidelijk wat voor drankjes je er allemaal kunt gaan bestellen. Maar we weten al wel dat het cocktails zijn vol exotische ingrediënten, die je het beste kunt beschrijven als ‘buitenaards bijzonder’.

Net als in de Star Wars films wordt de bar gerund door Oga Garra. en er worden ook plaatjes gedraaid door een dj, zodat je ook nog een dansje kunt wagen. Dat klinkt toch fantastisch?

Nu zie jij jezelf misschien al met je cocktail door het park zwieren, maar helaas moeten we je teleurstellen. Want het is alleen toegestaan om te drinken in het Star Wars gedeelte van Disneyland.

Zwijmelen maar: Er is een nieuwe film in de maak met Waldemar Torenstra en die wil je zien

Pretty52

Reageer op artikel:
Tipsy in de achtbaan? Je kunt nu ein-de-lijk drank bestellen in Disneyland dus boek je tickets
Sluiten