Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 12 april 2019

Dit is wat het favoriete drankje van je potentiële lover over zijn of haar persoonlijkheid verklapt

Wist je al dat je tijdens de date nog meer over de persoon tegenover je te weten komt door alleen maar naar het drankje te kijken? Beautify vertelt je wat het favoriete drankje van je lover zegt over hem of haar.

Gaat je date voor een standaard biertje, een fleurige cocktail of neemt diegene toch iets anders? We helpen je op weg.

Wat het drankje van je potentiële lover over zijn of haar persoonlijkheid verklapt

Toch handig: zo weet je meteen wat voor type persoon je voor je hebt zitten.

Bier

Bier, je hebt het overal en het is vaak het goedkoopste wat je kan krijgen in een club, festival of restaurant. Altijd handig dat dit drankje overal te bestellen is. Net als dat dit drankje erg handig is, is je date ook zo ingesteld.

Hij of zij is in ieder geval eerlijk, direct en wil gewoon een leuke tijd met je beleven en je beter leren kennen. Gewoon gezellig en wel zien waar het uitkomt. Deze persoon denkt oplossingsgericht.

Speciaalbier

Wanneer je date voor een speciaalbiertje gaat, wil diegene graag laten zien dat ze veel te bieden hebben. Het zijn personen die graag experimenteren en creatief bezig zijn. Wil je spontaan ergens heen? Dan is dit een blijvertje, want avontuur staat hoog op het lijstje.

Wijn

Besluit je date voor een lekker wijntje te gaan? Dan neemt deze persoon het eerste afspraakje met jou serieus. Hij of zij vindt het super leuk om al je verhalen aan te horen. Ook is je potentiële lover erg romantisch ingesteld, dus houd je van rozen en romantische gebaren? Dan ben jij hier aan het goede adres.

Cocktail

Gaat je date voor een cocktail? Dan is diegene altijd in voor plezier. Ook verwacht hij of zij stiekem toch iets meer van het afspraakje zelf. Deze persoon haalt graag alle flirttechnieken uit de kast en probeert je echt te imponeren. Het kan opdringerig overkomen, maar je date bedoelt dit alleen maar lief.

Gin-tonic

Gaat je date voor een gin-tonic, dan is het verstandig om een beetje rustig aan te doen. Je date weet namelijk wat hij of zij graag wil en als diegene eenmaal iets voor ogen heeft, doet je date er alles aan om dit waar te maken.

Aan de ene kant heel fijn als je niet van twijfelaars houdt, maar aan de andere kant ben je misschien ook niet op zoek naar iemand die zich opdringt.

Shotje

Oh ooh, je hebt te maken met een gevaarlijk typetje. Bungeejumpen, parachutespringen, niets is te gek voor deze persoon. Het is nooit saai met deze potentiële lover en hij of zij zorgt er voor dat jij altijd aan het lachen bent. Lachen, gieren, brullen dat is wat je kan verwachten van de date.

Lees ook: 5 tekenen dat je crush gek op je is en jou écht wel ziet zitten als vriendin

Reageer op artikel:
Dit is wat het favoriete drankje van je potentiële lover over zijn of haar persoonlijkheid verklapt
Sluiten