Redactie
Redactie Life 11 dec 2020

JAA! Dit is het leukste drankspel dat je met je familie en vrienden kunt spelen tijdens kerst

Voor de feestdagen wordt de drankvoorraad even goed aangevuld. Ben je van plan om een mega trip naar de glasbak te brengen op de 26ste? Dan weten we welk drankspel jij met je familie en/of vrienden kunt spelen tijdens de feestdagen. Nu je toch veel thuis zult zitten kan je spel net zo goed even uitproberen. Daarnaast kan dit drankspel ook online spelen met je vrienden.

Als kerst bij jullie ook compleet in het teken staat van gezelligheid, weten wij hoe je er een schepje bovenop kunt doen. De Beautify redactie heeft namelijk een geniaal drankspel gevonden. Dit wil je sowieso doen deze kerst.

Lees ook: Deze 5 drankspelletjes maken de feestdagen met je vrienden nog leuker

Speel dit drankspel tijdens de feestdagen

Het is de bedoeling dat jullie met z’n allen genieten, maar vergeet niet: drink met mate. Dan wordt dit drankspel namelijk veel gezelliger. Oké, wat heb je nodig voor dit kerstthema-spel? Naast je alcohol en glazen wil je je televisie aanzetten en een kerstmuts op het hoekje zetten.

Zet een gezellig kerstfilm op en begin met kijken. Er zijn genoeg kerstfilms te vinden op Netflix of Disney Plus – wij hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Zodra iemand de kerstmuts ‘draagt’, neem je een slok van je drinken. Het levert ongetwijfeld hilarische momenten op enne, vergeet niet om goed op te letten. Je wil geen moment missen. Drinken én kerstfilms – wie wil dat nu niet?

In het onderstaande filmpje zie de hilarische momenten die dit drankspel kan creëren.

Posted by The Mom Life on Sunday, November 17, 2019

Vergeet niet: geniet, maar drink met mate.

Meer lezen over kerst:

 

 

Reageer op artikel:
JAA! Dit is het leukste drankspel dat je met je familie en vrienden kunt spelen tijdens kerst
Sluiten