Lianne Görtz
Lianne Görtz Gezondheid 2 nov 2019

Haha! Bij dit drankspel krijg je dilemma’s voorgeschoteld en het is hi-la-risch

Zou je liever je neus ondersteboven op je gezicht willen hebben zitten of nooit meer muziek willen luisteren? Liever een hele week dezelfde outfit aan of slechts één dag in het jaar shoppen? Al kunnen kiezen? Dan hebben we er nog wel een voor je: Liever een saai kaartspel spelen tijdens de pre-drinks of een drankspel waar je hilarische dilemma’s voorgeschoteld krijgt? Juist. Om je girls night out goed te beginnen is het heerlijk om even gezellig bij elkaar te zitten en je lever op gang te brengen met lekkere drankjes. Maar kaartspelletjes of Stef Stuntpiloot zijn jullie eigenlijk wel een beetje zat. Heel begrijpelijk. Daarom kies je voor komend weekend een drankspel met dilemma’s. Hi-la-risch.

Pick Your Poison: Een drankspel met dilemma’s

Het drankspel waar we het over hebben heet Pick Your Poison. Het is een spel waar je niet iedere keer maar dezelfde dilemma’s voorgelegd krijgt, maar dilemma’s die je zelf samen stelt. Dus je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wil. Met 350 mogelijkheden heb je in ieder geval keuze genoeg.

Maar hoe werkt het dan vraag je je nu vast en zeker af. Nou, heel simpel: Iedere ronde wordt er één iemand aangewezen als een soort jury. Deze persoon maakt het dilemma voor de andere spelers. Zij mogen nog wat vragen stellen waarna ze één van de scenario’s kiezen. Als de meeste spelers voor dat scenario hebben gekozen, winnen de spelers. Zo niet, dan wint degene die voor jury speelde.

Maar dan. Voor de verliezers mag je een straf bedenken die uiteraard met alcohol te maken heeft. Of dat nu een shotje wodka of een adje bier is, mag je helemaal zelf bepalen.

Het drankspel met dilemma’s kost zo’n 23 euro, koop je hier en komt in twee soorten. Een mildere variant en een variant met tricky scenario’s. Het is maar net hoe spannend je het wil maken.

Dit vind je misschien ook super leuk: Er is een nieuw drankspel voor ginlovers dus daag je girlsquad uit

Amazon

Reageer op artikel:
Haha! Bij dit drankspel krijg je dilemma’s voorgeschoteld en het is hi-la-risch
Sluiten