Isis van Graas
Isis van Graas Life 26 juni 2019

Deze zomer komt de drijf-in bioscoop weer terug en geniet je weer van een film op het water

Dit is waar we al de hele tijd op zitten te wachten: een drijf-in bioscoop. Binnenkort is het zover, want dan organiseert Outdoor Cinema weer hun jaarlijkse drive-in bioscoop. Maak er een romantische avond van samen met je lover of pak het bootje met je vrienden.

Je omringen door andere bootjes en leuke mensen betekent een avond vol gezelligheid. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Lees ook: ALDI verkoopt heerlijke alcohol ijsjes voor €0,99 en dat is de perfecte manier om nu af te koelen

Drijf-in bioscoop NDSM

Pak je boot en vaar op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli even langs Dok 1 Damen Shiprepair Amsterdam, want daar is waar het allemaal gebeurt. Geniet van de zwoele zomeravonden in je bootje met je beste vriendinnen. Het enige wat je nodig hebt is een eigen bootje en per boot betaal je €90 toegang, waar tickets voor zes personen bij ingerekend zitten. Nog meer vriendinnen mee op de boot? Per extra persoon betaal je voor een los ticket €15.

Het programma

Op vrijdag 12 juli is de Nederlandse film Amsterdamned te zien en wordt op beeld getoond met Engelse ondertiteling. De dag daarna is de film The Hitman’s Bodyguard te zien met Nederlandse ondertiteling. De dokdeur is geopend vanaf 20:00 uur en twee uur later begint de film.

Het enige wat je nog nodig hebt is een goede verzameling snacks en lekkere fles wijn. Neem kussentjes en warme dekentjes mee voor een nóg knusser effect en laat de film maar beginnen. Val niet buiten de boot (ha ha) en bestel je tickets snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lees ook: Redactietip: de beste series en films van Netflix #25

Reageer op artikel:
Deze zomer komt de drijf-in bioscoop weer terug en geniet je weer van een film op het water
Sluiten