Hebben! Deze wijnglazen blijven drijven op het water en dat is alles wat je nodig hebt deze zomer

Met dit prachtige weer wil je natuurlijk ook op je floatie kunnen genieten van een lekker glaasje witte wijn of rosé. Beetje jammer dat dat niet zo praktisch is op een luchtbed maar... zie hier, de oplossing van de eeuw: drijvende wijnglazen.

Als je lekker ligt te luieren op een luchtbed wil je ook een lekker wijntje in je hand hebben, maar dat is niet zo handig op het water. Dat is het wél met deze briljante wijnglazen die gewoon blijven drijven.

Vanaf nu zwem jij achter je glas aan, want deze wijnglazen neem je gewoon mee de zee in. En eerlijk gezegd weten wij niet wat je nog meer nodig hebt op je vakantie.

The Beach Glass

The Beach Glass Company was er helemaal klaar mee dat zoveel mensen plastic weggooibekers op het strand laten slingeren, en bedachten hierop deze glazen die je gewoon kunt hergebruiken.

De glazen zijn gemaakt van kunststof en vallen dus niet zomaar kapot. Ze kunnen drijven in de zee maar je kunt ze ook in het zand prikken. Handig.

Handig wijnglas

Als je ’s avonds met je lover een lekker drankje op het strand naar de ondergaande zon wil kijken, prik je hem gewoon in het zand. Hier zie je wat je allemaal met dit multifunctionele wijnglas kunt doen:

De wijnglazen zijn er in twee verschillende vormen en in 12 verschillende kleuren. Je kunt ze hier bestellen en de glazen kosten 8,85 euro per stuk.

Reageer op artikel:
Hebben! Deze wijnglazen blijven drijven op het water en dat is alles wat je nodig hebt deze zomer
Sluiten