Droge huid door de zon? Met deze 5 bodylotions ben je daar in een mum van tijd van af

Wat hebben wij een geluk met het mooie weer. Al wekenlang is de lucht helderblauw, schijnt de zon volop en staan alle bomen weer in bloei. Dat betekent automatisch dat je meer naar buiten gaat, je je zomerkleding weer uit de kast haalt, en je je blote benen weer showt aan de buitenlucht. Wat helaas vaak gepaard gaat met mooi weer, zon en blote benen, is een droge huid.

Droge huid

Kennen jullie dat gevoel dat je benen net lijken op slangenhuiden? En heb je dan ook zo de behoefte om je droge huid eens lekker te voeden? Wij in ieder geval wel. Om die reden hebben wij dan ook de vijf fijnste (volgens ons) bodylotions op een rij gezet om een droge huid te voorkomen.

bodylotion voor droge huid
Bron Bijenkorf

1. Bodylotion van Kiehls, vanaf €10,-

Wij zijn absolute fan van deze heerlijke bodylotion. De lotion heeft een hele frisse geur en werkt super hydraterend.

bodylotion
Bron: Bijenkorf

2. Bodylotion van Rituals, €18,50

Ook deze bodylotion doet het altijd goed. Ervaar het gevoel van ultieme ontspanning bij deze heerlijke bodylotion van Rituals. De lotion voedt de huid super goed. Aanrader!

bodylotion voor droge huid
Bron: Bijenkorf

3. Bodylotion van Marie-Stella-Maris, €29

Een natuurlijke lotion om de huid zacht en soepel te houden. Op basis van shea boter en kokosnoot extracten, welke beide voeden en hydrateren. Hoe lekker klinkt dit?

bodylotion voor droge huid
Bron: Bijenkorf

4. Bodylotion van Bio-Oil, €8,-

Bio-Oil® Droge Huid Gel is hét innovatieve product voor de verzorging van de droge huid. Het eindresultaat is een baanbrekende nieuwe gelformule voor mensen met een droge huid.

bodylotion droge huid
Bron: Bijenkorf

5. Bodylotion van Biotherm, €25,50

Oil Therapy-Baume Corps is een verzachtende en snel-absorberende bodylotion van Biotherm die de huid haar glans helpt terugvinden. De lotion bevat geen parabenen en is op oliebasis samengesteld. Hoe voedzaam wil je het hebben?

Lees ook: Als je nu al deze dingen doet reken je nog voor de winter af met een droge huid

Reageer op artikel:
Droge huid door de zon? Met deze 5 bodylotions ben je daar in een mum van tijd van af
Sluiten