Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 2 mei 2016

Dromen komen uit! Je kunt nu trouwen met je lover in Disney World

Het kijken van Disney films heeft vast wel eens oh-dat-wil-ik-ook-gevoelens, teweeg gebracht. Natuurlijk wel pas aan het einde als alles goed is gekomen, het meisje met de prins trouwt en het droompaar nog lang en gelukkig leeft. Nu kun je die dromen omtoveren tot werkelijkheid, want trouwen als een Disney Prinses is mogelijk. Met koets en al.

Disney heeft er altijd een handje van om meisjesdromen uit te laten komen, maar dit slaat alles. The East Hill Plaza bij de Magic Kingdom is een prachtige luxe tuin, speciaal voor prinsessenbruiloften. Helemaal in de stijl van Assepoester. De tuin kijkt zelfs uit op het Assepoester kasteel.

Al je prinsessendromen zullen uitkomen op deze waanzinnige dag. Je trouwt met de man van je dromen en doet het zoals je kinderhartje stiekem altijd heeft willen doen: als een echte Disney prinses.

Je wordt naar de tuin gebracht met een beeldschone glazen koets. Vervolgens wordt jouw aankomst door trompettisten aangekondigd. Je bruidegom rijdt in stijl in een prachtige, zeer ouderwetse auto.

Hieronder is alvast een voorproefje:

LEES OOK: Gek op Disney? Laat je inspireren door alle Disney tattoos wereldwijd

Reageer op artikel:
Dromen komen uit! Je kunt nu trouwen met je lover in Disney World
Sluiten