Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 25 sep 2016

Dromen komen uit! Er bestaat een pizzakamp en jij kunt er naar toe

In de ideale wereld - de wereld waarin je niet dik wordt van eten en waarin je nooit vol raakt of ongezond wordt van vette happen - zou je het liefst iedere dag pizza eten. Pizza als lunch, pizza als diner en ach ja, wat leftover pizza als ontbijt. Nou, we hebben goed nieuws voor je, want er bestaat zoiets als een pizzakamp. Is dat niet werkelijk geweldig?

Pizza is altijd een goed idee. Als je relatief goedkoop uit eten wilt, als je brak bent en geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan, als je vergeten bent boodschappen te doen en de winkels zijn dicht, als snack op een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel of als je een girlsnight hebt met vriendinnen.

Pizzalovers verzamelt u

Als je een heuse pizzalover bent, dan is het pizzakamp misschien wel de hemel voor je. Want je eet er bijna niets anders dan je favo maaltje.

Het kamp, met de verrassende naam Pizza Camp, is ieder jaar in Maple Plain, Minnesota in de Verenigde Staten. De kampeerders mogen hun eigen alcohol meenemen, want ja, pizza zonder wijn is toch ook gewoon geen optie?

Tijdens het kamp ga je alle te gekke dingen doen die je ook deed als kind. Een dropping, een zeskamp, kanoën. Maar op dit kamp is alles nog beter, er is immers pizza en wijn.

Checked out this amazing backyard pizza party tonight on the south side. Have you heard? Pizza buffet heaven. These guys know wassup. #mpls ?????#mplspizzaclub

A photo posted by Minneapolis Pizza Club (@mplspizza.club) on

Woah! Pizza camp is in 7 days and we just dropped the price of tickets! ? $99 for one night in the woods with free beer from @fultonbeer, woodfire pizza, canoeing, archery, games with @grownupclub, lodging in rustic cabins, and a pizza swag bag. Into it? Register now: pizzacamp.org

A photo posted by Minneapolis Pizza Club (@mplspizza.club) on

En mocht je denken dat je een paar kilo zult aankomen tijdens het driedaagse kamp, dan heb je het mis. Want dit artikel laat zien dat pizza nog helemaal niet zo slecht is voor de lijn.

Deze vrouw verloor ruim 2 kilo in een week door alleen pizza te eten

Reageer op artikel:
Dromen komen uit! Er bestaat een pizzakamp en jij kunt er naar toe
Sluiten