Life 19 apr 2016 Omani McDaniels

Dromen komen uit! Je kunt nu in Disney World wonen

Heb je ooit willen leven als een echte Disney Prinses, op een magische plek, waar blijdschap heerst? Ontbijten met Mickey, dansen met het Beest, zwemmen als Ariël, het is allemaal mogelijk. Disney bewijst voor de zoveelste keer dat dromen uit kunnen komen, als je het maar gelooft. En miljonair bent.

Voor altijd Disney Prinses

Er is a whole new world beschikbaar, voor degenen die het kunnen financieren. Voor velen is het een droom om in een sprookje te leven en Disney World in Orlando heeft die droom tot werkelijkheid gemaakt. Er zijn namelijk huizen te koop in Disney World. Het hele jaar door kun je genieten van Disney World Resort in Orlando FL, waar je je jeugd kunt herleven en niemand je raar aankijkt als je in een baljurk rondloopt.

disney

Voordat je op en neer gaat springen van blijdschap en al je non-prinsessen kleding het raam uit smijt, weet wel dat het waarmaken van een kinderdroom nogal aan de prijzige kant is. Je hebt single- en familiewoningen en de prijzen beginnen bij twee miljoen dollar.

Oneindige luxe

Toch laten velen zich door de prijs niet tegenhouden, twee wijken zitten al helemaal vol. En die hebben binnenkort een luxe leventje, want het wonen in Golden Oaks brengt nogal wat voordelen met zich mee. Je hebt toegang tot de Social Club, Club evenementen, ongelimiteerde conciërgeservices en Disney World om de hoek. Helaas heb je geen ongelimiteerde toegang tot het park.

When you wish upon a star, your dreams come true. Oh Disney, wat maak je de wereld toch gelukkig.

LEES OOK: 11 tekenen dat je stiekem een Disneyprinses in hart en nieren bent
disney

Reageer op artikel:
Dromen komen uit! Je kunt nu in Disney World wonen
Sluiten