Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 15 mei 2019

Wat vrouwen écht willen: 9 x wat ieder meisje ooit wil meemaken in haar leven

Vraag jij je wel eens af wat je altijd nog mee wil maken in je leven? Een parachutesprong bijvoorbeeld, of ten huwelijk worden gevraagd door Channing Tatum?

Wat als je een algemene bucketlist voor vrouwen zou maken? Wat zou daar dan sowieso opstaan? Wat willen wij vrouwen nou écht nog meemaken in ons leven? De volgende negen punten zullen vast tot je verbeelding spreken. En misschien al wel op je bucketlist voorkomen. Mocht je nog geen bucketlist hebben, dan is dit misschien wel de perfecte inspiratie.

1. Het meest romantische aanzoek ooit krijgen

Welke vrouw wil er nou gevraagd worden tijdens de afwas? Niemand toch? Als het goed is verloof je je maar één keer in je leven en daarom zouden we het als vrouwen erg waarderen (met de nadruk op erg) om een mooi aanzoek te krijgen.

2. Een wereldreis maken

Er is zo ontzettend veel te zien op deze wereld. Verschillende culturen, steden, landen, mensen. Allemaal met hun eigen tradities, huizen en omgeving. Je wordt er een ontzettend rijk mens van wanneer je dit allemaal mee kan maken en zien. Het is goed voor je algemene kennis, voor je sociale vaardigheden, plus niet geheel onbelangrijk: je kwaliteit om te kaartlezen. Oké, dat was een grapje.

3. Een uitnodiging krijgen voor een frontrow show van Chanel

Wij durven te wedden dat we hier niet de enige in zijn die deze uitnodiging hoog op ons wensenlijstje hebben staan.

4. Een Vera Wang trouwjurk

Oké, oké het hoeft niet per se een Vera Wang jurk te zijn. Maar als we dan zijn gevraagd en we gaan daadwerkelijk naar het altaar, dan willen we daar wel op ons allermooist staan. En of dat nou in traditioneel wit is of in het rood, kort of lang, dat maakt niet uit. Zolang jij maar dé jurk aan hebt.

5. Met dolfijnen zwemmen

Hier kunnen we kort en bondig over zijn, is dit niet de droom van ieder meisje? Een scène beleven zoals we die zagen in Flipper? Jij ligt in het water, je kust de dolfijn, pakt zijn vin en gaat vervolgens als een speer door het water.

6. Op vakantie naar een tropisch paradijs

Beeld je het volgende in: Een parelwit strand, een azuurblauwe zee, een romantische hut aan het water voor jullie twee, een kokosnoot of een cocktail in je hand en verder helemaal niets.

7. Opgepikt worden door een rockstar en een nacht beleven die je je nooit voor mogelijk had kunnen houden

Het lijkt bijna op de songtekst van Guus Meeuwis, maar ach wat zouden we ooit graag een keer door een rockstar opgepikt willen worden op z’n motor. Om vervolgens een hele nacht door te halen samen met hem en ’s ochtends naar huis te lopen in onze kleding van de avond daarvoor. Maar dan is het geen walk of shame maar een walk of fame. Right? Alleen hierover dromen is ook al goed hoor..

8. Zeemeermin zijn

Dit gaat misschien nooit gebeuren, tenzij je naar de zeemeerminnenschool gaat, maar wat zouden we graag een keertje Ariel willen zijn in ons leven. De hele onderwaterwereld bekijken, vriendjes worden met Botje en een prachtige staart hebben.

9. Knuffelen met een nest vol jonge puppy’s of jonge poesjes

Of je nou een hondenmens bent of een kattenmens, knuffelen met een nest vol jonge diertjes is natuurlijk een droom die uitkomt. Die schattige oogjes en kleine lijfjes, aaaaahhh.

Reageer op artikel:
Wat vrouwen écht willen: 9 x wat ieder meisje ooit wil meemaken in haar leven
Sluiten