Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 3 okt 2016

Dromen worden werkelijkheid: je kunt nu een échte zeemeermin worden

Vol verwondering keken (of kijken) we naar onze favoriete Disney prinses Ariël. Want wat is ze mooi en elegant met haar lange vin. Konden we maar één keer voelen hoe dat is, zwemmen met een staart in plaats van twee benen. Wij hebben heel goed nieuws, want dromen worden werkelijkheid.

Zet je schrap, want er bestaat een heuse zeemeerminnenschool. Say what! De allereerste werd twee jaar geleden al geopend in Spanje, maar nu hoeven we niet meer zo ver te reizen om een vin aan te trekken en het zwembad te betreden. Deze school zit namelijk gewoon in ons eigen land.

Meermin School Nederland in Zeist biedt een opleiding aan tot zeemeermin. Ja, inclusief staart. Er zijn drie niveaus, van beginner tot gevorderde. Je leert over de zwemtechniek, je houding en de veiligheid. Wanneer je je als een zeemeermin in het water voelt en de techniek onder controle hebt, leer je trucjes, freediven en alles over haarstyling en make-up.

Dat klinkt als een droom die werkelijkheid wordt, wie wil nou niet als een zeemeermin in het water kunnen zwemmen? Daarom probeerden wij het uit. Check snel de video!

Wist je dat er zeemeermin fitness bestaat? OMG JA! Zeemeermin fitness is de allerleukste manier om fit te worden

Reageer op artikel:
Dromen worden werkelijkheid: je kunt nu een échte zeemeermin worden
Sluiten