Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 20 juni 2019

5 redenen waarom dronken meisjes de beste vriendinnen zijn die je kunt hebben

Op vrijdagavond staan jullie het liefst samen op de bar en bestellen jullie met het grootste gemak acht verschillende shotjes. Zo uit je dak gaan doe je alleen met je beste vriendin en jullie eindigen bijna altijd dronken in bed. Dronken meisjes zijn de beste vriendinnen die je maar kunt hebben en dit zijn de redenen waarom.

Jullie hebben altijd wel wat te vieren samen en drinken daar graag een drankje op. Of twee of drie.

Dronken meisjes zijn de beste vriendinnen

Goed nieuws voor jullie want dronken meisjes zijn de beste vriendinnen die er zijn en dat is eigenlijk ook wel logisch te verklaren.

1. Jullie hebben de mooiste herinneringen samen

Omdat jullie zo vaak samen op stap gaan en onder het genot van een drankje de gekste dingen doen kunnen jullie inmiddels wel een boek schrijven over al jullie herinneringen. Er is niemand met wie jij zo veel grappige en bizarre dingen hebt meegemaakt als zij. Mede dankzij een kleine alcoholische versnapering natuurlijk.

2. Jullie halen het beste in elkaar naar boven

Wat andere mensen zouden omschrijven als het slechtste in elkaar naar boven halen, vinden jullie het beste. Sinds wanneer is op de bar staan dansen een probleem? Jullie sporen elkaar maar al te graag aan om gekke dingen te doen en dat bedoelen we met het beste in elkaar naar boven halen.

Als je die crush in de kroeg niet durft aan te spreken zorgt jouw bestie er wel voor dat je dat tóch doet. Daar zijn jullie ten slotte vriendinnen voor.

3. Jullie hebben de meest diepzinnige gesprekken met elkaar

We kennen het allemaal wel, dronkemanspraatjes. Wie dronken is, spreekt altijd de waarheid. Als jullie dronken zijn vertellen jullie elkaar jullie diepste geheimen. Alleen al daarom is ze je beste vriendin want verder weet niemand al jouw (duistere) geheimen.

4. Jullie maken samen een feestje van het leven

Elke reden grijpen jullie aan om een feestje te vieren samen. Toets gehaald? Zuipen. Mooi weer? Zuipen. Er is eigenlijk niks te bedenken wat geen reden geeft tot een feestje.

5. Jullie zijn er zelfs op de slechtste momenten voor elkaar

Al hangt de een kotsend boven de wc, de ander zal altijd haar haren vasthouden. Op jullie slechtste momenten (en dan vooral als de kater komt) zijn jullie er ook voor elkaar.

Jij stopt je bestie in als ze het zelf niet meer kan en als jullie allebei de ergste kater ooit hebben de volgende dag spenderen jullie de dag erna lekker met z’n tweetjes in bed met een goede serie.

Lees ook: Deze 6 dingen doe je alleen met je allerbeste vriendin en dat is maar goed ook.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom dronken meisjes de beste vriendinnen zijn die je kunt hebben
Sluiten