Renée
Renée | LinkedIn Life 1 februari 2019

Waarom de dronken vriendschappen in het dames toilet de allerbeste zijn

Nergens maak je zo makkelijk vrienden als voor de spiegel in het dames toilet van je favoriete club. En weet je, dronken vriendschappen zijn nu eenmaal de allerbeste. Daarom is het hoog tijd om een ode te brengen aan deze bijzondere vriendschappen.

Wijn (of wodka) verbindt in onze ogen nu eenmaal mensen. Helemaal als je spontaan in je dronken bui een leuk meisje tegenkomt weet je dat je een nieuwe beste vriendin voor de avond hebt gevonden.

Waarom dronken vriendschappen het beste zijn

Oké, dronken vriendschappen duren misschien niet het langst, maar voor de avond is het meer dan prima om een nieuwe BFF te maken. En wel om deze redenen:

1. Nog nooit kreeg je zoveel complimentjes

Je maakt vrienden door complimentjes te geven. Uiteraard doe je dat en complimenteer je haar op haar outfit. Vervolgens steekt zij van wal en zijn jullie zo drie minuten verder voor ze klaar is met je overladen met complimenten. Iedereen voelt zich daarna beter, toch?

2. Je slaat de laten we elkaar beter kennen-fase over

Als je dronken bent leer je elkaar niet ‘kennen’. Nope, jullie gaan meteen over naar de we kennen elkaar al zeven jaar en zijn niet te breken-fase. Nog nooit liet je zo snel de vier muren om je heen vallen.

3. Je ziet alleen het goede in de ander

In het dagelijkse leven ben je misschien wat voorzichtiger ingesteld. Zodra je een sappie op hebt en met je vriendinnen de dansvloer betreedt zie je alleen nog maar het goede in de medemens. Daarom heb je er zo weinig moeite mee om leuke meiden aan te spreken.

4. Je hebt spontaan een klik

Jullie zijn allebei dronken. Meer heb je niet nodig om een klik te hebben met de meid die zichzelf in de spiegel aan het bekijken is.

5. Je lacht super veel

Het leuke aan dronken vriendschappen is dat je vanaf seconde één continu aan het lachen bent. En ben je niet aan het lachen, dan ben je wel elkaar aan het overladen met complimenten.

Ben je snel dronken? Dan ben je de gezelligste vriendin uit je groep

Reageer op artikel:
Waarom de dronken vriendschappen in het dames toilet de allerbeste zijn
Sluiten